Omgeving

Century Box MAINETTI zet zich volledig in voor het milieu. Als bedrijf passen wij ecologisch verantwoorde praktijken toe op elk niveau van onze activiteit. Wij zetten ons in om onze impact op de planeet tot een minimum te beperken. Ons doel is duidelijk: een duurzame toekomst creëren voor de komende generaties.

Score Centurygreen

Uitzonderlijke duurzaamheid (volledig gerecycled, recyclebaar en/of herbruikbaar)

Zeer goede duurzaamheid (bijna volledig gerecycled, bijna recyclebaar en/of herbruikbaar)

Goede duurzaamheid (materialen zijn grotendeels gerecycled, geheel of gedeeltelijk recyclebaar en/of herbruikbaar)

Matige duurzaamheid (materialen gedeeltelijk gerecycled, gedeeltelijk recyclebaar en/of herbruikbaar)

MAINETTI WERELDBOS

We hebben nu meer dan 50.000 bomen geplant in het Mainetti World Forest! Vandaag is het Internationale Dag van het Bos, een gelegenheid om het publiek bewust te maken van het belang van de bossen in de wereld en wat er gedaan kan worden om ze te behouden.

Een partnerschap met "graine de vie"

0
Aantal geplante bomen sinds 2021 dankzij Century Box MAINETTI en jou

Voor meer informatie over deze VZW, zie hier het jaarverslag voor 2022.

GRAINE DE VIE

Onder de initiatieven die Century Box MAINETTI heeft genomen, zijn we er trots op dat we in 2021 een partnerschap zijn aangegaan met de Belgische non-profitorganisatie Graine de Vie.

Projecten

In 2020 zijn er nieuwe projecten gestart in Benin en Kameroen. Er zijn ook 25 nieuwe boomkwekerijen in Togo en samenwerkingsverbanden met de politieke autoriteiten in Madagaskar om elk kind een boom te laten planten.

Verplichtingen

We hebben onze financiële steun toegezegd aan deze non-profitorganisatie met als doel om minstens 12.000 bomen per jaar te planten. Vandaag hebben we er meer dan 36.000 geplant.

Nieuwe visie

Century Box MAINETTI is begaan met het milieu, niet alleen bij de dagelijkse keuze van materialen, productieprocessen en toeleveringsketen.

invloed hebben

Als je een aankoop doet op onze site, heb je nu de kans om bomen te planten! Jouw kleine gebaar heeft een directe impact op de herbebossing en het leven van lokale gemeenschappen.