Online personalisatie
Pas je producten aan op onze website. Een breed scala aan volledig aanpasbare producten in verschillende kleuren en met verschillende soorten bedrukking.
CenturyPrint
Op maat gemaakt
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van producten op maat, perfect afgestemd op jouw specificaties. Van op maat gemaakte afmetingen tot op maat gemaakte functies, we doen er alles aan om jouw unieke visie tot leven te brengen.
Contact opnemen
Generieke verpakking
Ontdek ons assortiment generieke producten en vind het ideale product voor jouw bedrijf. Klik hieronder om onze online winkel te bezoeken
CenturyShop
Previous slide
Next slide

Century box: een bedrijf van de Mainetti Group.

Al meer dan zestig jaar is MAINETTI een betrouwbare partner voor ’s werelds meest gerespecteerde en bekende retail- en kledingmerken. Onze 6.000 medewerkers op 90 locaties op 6 continenten zijn toegewijd aan het leveren van innovatieve producten en duurzame oplossingen aan onze klanten. Als leider in de mode-industrie stimuleert MAINETTI de transformatie van toeleveringsketens door middel van het Full Circle initiatief, gericht op het koolstofvrij maken van activiteiten en het bevorderen van de circulaire economie. MAINETTI stelt haar klanten wereldwijd in staat om de toekomst van de detailhandel te creëren.

Products & services

We offer a wide range of fully customisable products. From magnetic boxes to accessories and hangers.
Our products are all available in 3 versions: fully customable, generic and made to measure

Producten en diensten

We bieden een breed scala aan volledig aanpasbare producten. Van magneetdozen tot accessoires en hangers. Onze producten zijn verkrijgbaar in drie versies: volledig aanpasbaar, generiek en op maat gemaakt. We bieden ook wereldwijde logistieke oplossingen.

DUURZAAMHEID

Bij Century Box MAINETTI geven we in elke fase van ons proces om het milieu. We leveren een meetbare en tastbare bijdrage door een belangrijke boomkwekerij te creëren.

Geschiedenis

Dompel jezelf onder in de geschiedenis van Century Box MAINETTI, opgericht in België in 1988, gespecialiseerd in het ontwerpen van papieren tassen en geschenkdozen voor de detailhandel. Als experts in luxe verpakkingen hechten wij veel belang aan kwaliteit.

Betrouwbaar sinds 1988

Stel het perfecte pakket samen

Wij bieden u graag toegang tot onze uitgebreide reeks websites die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Als u op zoek bent naar uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, is onze Centuryprint-site uw ideale bestemming. Als u op zoek bent naar algemene producten voor uiteenlopende behoeften, kunt u terecht op onze Centuryshop. Als u echter op zoek bent naar producten op maat die speciaal voor u zijn ontworpen, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Alle benodigde contactinformatie vindt u hieronder.

op maat gemaakt

Ontdek Century Box MAINETTI’s ervaring met op maat gemaakte verpakkingen voor oplossingen op maat die uw merkidentiteit weerspiegelen. Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken en een unieke verpakking met MAINETTI te creëren.

Centuryshop

Century Box MAINETTI biedt een complete selectie van kwaliteitsgegarandeerde generieke producten en zorgt voor klanttevredenheid via internationale bezorgdiensten.

Centuryprint

Century Box MAINETTI biedt gepersonaliseerde producten met gegarandeerde kwaliteit en internationale levering, met een ruime keuze om aan verschillende behoeften te voldoen.