MENU

ZIJDE PAPIER

Centurybox biedt u vele mogelijkheden om uw gepersonaliseerde of generieke tissue papier te bestellen. Beide soorten tissuepapier kunnen met een paar muisklikken worden besteld. Als u op zoek bent naar eenvoudig en algemeen tissuepapier, hebben wij een zeer ruime keuze, rechtstreeks uit onze voorraad leverbaar.

Rollen tissuepapier in vellen van 50 x 75 cm (+/- 3.500 vellen) of 100 x 75 cm (+/- 1.700 vellen). Op verzoek kan echter een speciale snit worden gemaakt.

Ontworpen om uw mooiste producten in te verpakken. Dit ecologisch verantwoorde tissuepapier is een echte aanwinst voor uw bedrijf door zijn toegevoegde elegantie en finesse. Het vloeipapier beveiligt uw producten op een discrete manier, u kunt uw producten erin wikkelen. Het vloeipapier kan ook worden gebruikt als vulling om uw geschenkdozen te vullen en de producten erin vast te zetten. Zorg voor een probleemloze levering aan uw meest gewaardeerde klanten.

Gepersonaliseerd of algemeen tissuepapier zal door uw klanten op prijs worden gesteld bij het uitpakken van hun favoriete producten uit uw winkel. Bedrukt of onbedrukt tissuepapier zal door uw klanten worden herkend als een teken van kwaliteit. Het is belangrijk voor een bedrijf om zijn visuele identiteit te ontwikkelen, dit natuurlijke vloeipapier zal u helpen om de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten.

  • Beschrijving: Het vloeipapier dat wij in onze online winkels aanbieden is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Er is ook een grote verscheidenheid aan kleuren beschikbaar. Het gekleurde tissuepapier dat wij aanbieden is FSC- en PEFC-gecertificeerd.
  • Materialen: zeer sterk ééncomponent kraftpapier in generieke vorm, 100% biologisch afbreekbaar en recycleerbaar.
  • Druktechnieken: U kunt dit vloeipapier met weinig technieken personaliseren. Omdat het papier vrij dun is, kan het beschadigd raken als we druktechnieken gebruiken zoals hot stamping of digitale druk. Daarom drukken wij uitsluitend in flexografie op het tissuepapier, wat u veel creatieve vrijheid geeft.

ZIJDEPAPIER BESTELLEN

A. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u de mogelijkheid om heel gemakkelijk en snel gekleurd tissuepapier te bestellen. Dit verpakkingsaccessoire is zeer praktisch om de finishing touch aan uw verpakking te geven. Het tissuepapier is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kan worden besteld vanaf 240 vellen.

B. CENTURYPRINT

In onze webshop Centuryprint kun je met een paar klikken gemakkelijk gepersonaliseerd vloeipapier bestellen. U kunt de herhaling, de afstand of de kleur van uw logo op ons witte vloeipapier kiezen.

C. CENTURYBOX

Wij kunnen voldoen aan uw wensen voor 100% op maat gemaakt tissuepapier, neem contact met ons op om de voorwaarden te weten te komen.