MENU
19120
0

Verzenddozen

POST-PACK verzenddozen zijn ontworpen voor mailings. Deze kartonnen dozen zijn zowel zeer sterk als zeer elegant. Uw klanten zullen dit op prijs stellen omdat hun producten in de best mogelijke staat zullen worden verzonden.

Sterkte en functionaliteit zijn zonder twijfel de belangrijkste kwaliteiten van dit type kist. Centurybox voegt daar nog het esthetisch voordeel aan toe. Wij hebben een reeks kartonnen dozen ontwikkeld met uitstekende afwerkings- en bedrukkingskwaliteiten, die zullen bijdragen tot het succes van uw online verkoop. Het is belangrijk voor een online winkel om te kiezen voor verzendverpakkingen die zijn waarden uitdragen. De verpakking is een van de enige tastbare contactpunten tussen het online merk en de klant, dus u kunt klanten aan u binden door deze belangrijke stap in het koopproces goed te doen.

Wij hebben de postpack verzenddoos ontwikkeld met verschillende doelstellingen voor ogen. In de eerste plaats moet de doos een zeer grote verscheidenheid van producten kunnen bevatten, en daarom bieden wij meer dan 10 verschillende formaten aan. Ten tweede wilden we verzenddozen aanbieden die gebruikt konden worden voor onze eigen luxe geschenkdoosontwerpen. Daarom bieden wij verschillende postpack-modellen aan die ontworpen zijn om Wonderbox, Evobox of Hingbox te bevatten. Sommige van onze postzakken zijn slechts 3 cm hoog, zodat ze perfect de juiste Hingbox kunnen bevatten. Dit is een geweldige verpakking voor een merk dat zijn klanten een gedenkwaardige unboxing-ervaring wil bieden.

Karakteristieken van de postpack verzenddoos

De Postpack verzenddoos is ook een milieuverantwoorde verzendoplossing, wij bieden verschillende modellen in kraft karton. Dankzij het ingenieuze vouwsysteem kan hij worden verzegeld zonder gebruik van lijm of magneten. Deze verzendverpakking is dus een ecologisch verantwoorde en gemakkelijk biologisch afbreekbare verpakkingsoplossing.

  • Omschrijving: Verzenddozen gemaakt van kraft karton. Milieuvriendelijke verpakkingsoplossing die kan worden gebruikt als verzenddoos of geschenkdoos. Deze aanpasbare verzenddoos is verkrijgbaar in verschillende materialen en is zeer sterk. Deze postverzenddoos is het ontmoetingspunt tussen kracht en elegantie.
  • Handgrepen : Mogelijk, maar niet voorzien in de uit voorraad leverbare modellen.
  • Materiaal: Deze verzenddoos is verkrijgbaar in kraftkarton, golfkarton en met plastic bekleed karton voor de generieke modellen. U kunt kiezen voor originelere materialen wanneer u uw verzenddoos volledig op maat maakt.
  • Afdrukken: offset, zeefdruk, reliëfdruk, reliëfdruk, hologram, flocking, hot stamping, laser…
  • Minimale hoeveelheid: 1.000 stuks Voor een 100% op maat gemaakt project biedt Centuryshop u de mogelijkheid om verzenddozen in zeer kleine aantallen te bestellen. U kunt bestellen vanaf 50 eenheden.

BESTEL DE POSTPACK VERZENDDOOS

A. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u de mogelijkheid om heel gemakkelijk uw kartonnen verzenddoos te bestellen. U kunt uw geschenkdozen bestellen met slechts een paar klikken, de site is zeer eenvoudig te gebruiken. Bovendien zijn de Postpacks verkrijgbaar vanaf 50 eenheden, en de levering vindt plaats binnen enkele dagen.

B. CENTURYPRINT

U kunt ook heel gemakkelijk uw gepersonaliseerde verzenddoos bestellen. Met slechts enkele muisklikken kunt u uw mailingdoos op maat bestellen vanaf 50 stuks en met verschillende druktechnieken. Hot stamping, digitale druk en zeefdruk zijn de verschillende technieken die beschikbaar zijn om uw verzenddoos te personaliseren. Wij bieden 3 verschillende soorten verzenddozen aan.

Allereerst is er de klassieke kraftverzenddoos, deze eendelige verpakking van kraftpapier is zeer sterk en elegant. Deze milieuverantwoorde verzenddoos is gemakkelijk recycleerbaar en biologisch afbreekbaar.

Vervolgens presenteren wij de extra sterke kraft verzenddozen. Deze dozen zijn gemaakt van kraftkarton aan de buitenkant, de binnenkant is wit. Deze verzenddoos is het sterkste model dat wij momenteel aanbieden, met verschillende maten beschikbaar.

Ten slotte bieden wij ook verschillende modellen gelamineerde verzenddozen aan. Deze modellen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, en wij voegen regelmatig nieuwe kleuren toe. Een grote verscheidenheid van plastic verzenddozen zijn beschikbaar voor aanpassing.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw verzenddozen volledig op maat te maken vanaf 1000 stuks, neem direct contact met ons op om uw ideale verzendverpakking te creëren.