MENU

Wie zijn wij?

Century Box werd in 1988 in België opgericht als specialist in papieren zakken en geschenkdozen voor de kleinhandel.

Vandaag is CENTURY BOX GROUP een groep van bedrijven gevestigd in Europa en China, gespecialiseerd in hoogwaardige verpakkingen in karton en papier voor luxemerken. Wij opereren op wereldschaal en bedienen klanten over de hele wereld. Wij hebben een unieke collectie kwaliteitsverpakkingen ontwikkeld die online worden verkocht. Deze producten zijn merkloos of met MOQ vanaf 50 stuks en een zeer snelle doorlooptijd. Dankzij een groot netwerk van distributeurs is de Collection in vele landen verkrijgbaar.

ONZE MISSIE

De Centurybox-groep investeert voortdurend in de uitbreiding van haar productiecapaciteit, het onderzoek naar nieuwe producten en de verbetering van de kwaliteitsnormen. Centurybox biedt zijn klanten ook flexibiliteit door grote en kleine volumes, aangepaste en standaardproducten aan te bieden.

ONZE WAARDEN

 • Kwaliteit: Centurybox Group biedt een strikte kwaliteitsgarantie op al haar producten voordat zij de productiefabriek verlaten.
 • Innovatie: Centurybox Group innoveert voortdurend om u meer producten en efficiëntie te kunnen bieden.
 • Klanttevredenheid: Ons team werkt gedurende uw hele project met u samen om u te adviseren en een oplossing te ontwikkelen die aan uw behoeften voldoet. Samen zullen we uw merkimago verbeteren en u onderscheiden van uw concurrenten.
 • Integriteit: Centurybox Group verbindt zich ertoe haar partners, werknemers en leveranciers eerlijk, respectvol en loyaal te behandelen.
 • Milieu: Centurybox Group zet zich in om haar klanten eco-verantwoorde verpakkingen aan te bieden die hand in hand gaan met uw MVO: gerecycleerde & recycleerbare materialen, boomvrij papier, mono-materiaal verpakkingen, biologisch katoenen draagtassen… concrete oplossingen om uw huidige verpakking te verbeteren of voor een nieuw project.

ONZE EXPERTISE

 • Grafische en R&D afdeling: Ons creatief team is in staat om uw visuele identiteit om te zetten in een effectief en krachtig concept, rekening houdend met de eisen en mogelijkheden van driedimensionale verpakkingen.
 • Afdeling Prototyping: Wij kunnen witte of bedrukte monsters produceren in 5 tot 10 dagen (afhankelijk van de complexiteit)
 • Drukken: Wij gebruiken de modernste technische drukoplossingen, afhankelijk van het gekozen product en de gewenste afwerking.
 • Afwerking: Er zijn vele afwerkingsopties beschikbaar om uw verpakking te verbeteren: lamineren, reliëfdruk, warm stempelen, vernis, UV, zeefdruk, diepdruk, speciaal snijwerk, oogjes, rits, label, binnenzak, klittenband, binnenvoering, structuurpapier…
 • Opslag: Ons magazijn staat een jaar lang gratis tot uw beschikking.
 • Distributie: Onze logistieke afdeling levert de producten bij u af met minimale transportkosten en korte levertijden.