MENU

Process

LAAT ONS U HELPEN EEN SUCCESVOL VERPAKKINGSCONCEPT TE ONTWIKKELEN

Voortdurend geactualiseerde database van mogelijke materialen, om de beste materialen voor uw verpakking te selecteren en een zo efficiënt mogelijk proces te ontwikkelen

  • Ontwikkeling van papier op maat (speciale textuur, kleur, coating en recycling van vezelinhoud)
  • Hulp en advies bij de ontwikkeling op basis van de uitgebreide ervaring van het team: materialen, verwerkingstechnieken, druktechnieken, structureel en functioneel gedrag, regelgevend kader)
  • Genereren en valideren van lay-outs en sjablonen voor ontwerp- en stylingteams
  • 2D en 3D visualisatie van uw verpakking.
  • Uitgebreide prototyping mogelijkheden

ONZE TOEWIJDING AAN DE LUXE-INDUSTRIE

GEEN COMPROMIS

Na 30 jaar in dienst van de luxe-industrie hebben wij een aantal vaardigheden verworven die essentieel zijn om onze cliënten effectief van dienst te zijn:

  • vertrouwelijkheid en geheimhouding. Zoals in deze bedrijfstak is de eerste stap altijd belangrijk, wij zijn gewend om alle informatie vertrouwelijk te houden.
  • We hebben het over ‘luxe’. Het is net een kleine wereld met verschillende praktijken. We voelen ons op ons gemak in deze omgeving.
  • Luxe betekent uniciteit en uniek zijn vergt veel ontwikkeling om ervoor te zorgen dat de nieuwe verpakking perfect past bij het merkimago.
  • Luxe gaat over onberispelijke kwaliteit en voortdurend streven naar verbetering van het product. Wij zijn gewend voortdurend aan procesverbeteringen te werken.

DE WERELD VAN MATERIALEN

Omdat de keuze van materialen de sleutel is tot kwaliteitsverpakkingen, werkt CBG voortdurend samen met zijn partners om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe verpakkingsmaterialen die beter zijn qua uiterlijk, functionaliteit of koolstofvoetafdruk. Om onze invloed op de klimaatverandering te beperken, moedigen wij het gebruik aan van gerecycleerde materialen en zeer duurzame materialen, zoals papier uit gecontroleerde en goed beheerde bossen of gemaakt van landbouwafval.

Omdat uw merk uniek is, wilt u misschien een uniek papier of karton om uw merkidentiteit op uw verpakking te verzegelen. Wij kunnen u helpen een papier of karton te ontwikkelen dat volledig aan uw eisen voldoet (speciale textuur, specifieke kleur, coating, gerecycleerd gehalte, enz.)

Wij bieden echter ook zeer snelle verpakkingsoplossingen vanaf slechts 50 eenheden op onze Centuryprint online shop. Centuryprint biedt u de mogelijkheid te kiezen uit een grote verscheidenheid van verpakkingen die in onze voorraad in Villers-la-Ville beschikbaar zijn. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gedrukt, wat een snelle levering mogelijk maakt. Wij leveren de meeste van onze producten op deze site binnen 15 dagen.