MENU

Zijdepapier cadeauzakje

De zijdepapierzak is gemaakt van licht tissuepapier van 35 gr/m². Deze verpakkingsoplossing is perfect om uw plastic polyzak om te toveren in een mooie, milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare verpakking.

Dit papieren zakje zal zijn verpakkingsfunctie zeer goed vervullen, maar omdat het vloeipapier is, is het niet erg sterk. Deze verpakking is namelijk zeer goed in staat een voorwerp in een andere verpakking op te nemen en het aldus te bewaren. Dit zakje van vloeipapier kan niet worden gebruikt als verzendzakje, maar in een winkel kunt u het gebruiken om uw producten in te bewaren.

Deze papieren etui combineert praktisch nut en elegantie, uw meest delicate producten zullen in deze tissue papier etui goed tot hun recht komen.

  • Beschrijving: zakje van vloeipapier verkrijgbaar in 2 algemene kleuren, zwart of wit. Ondoorzichtige zak die de binnenkant verbergt.
  • Materialen: ondoorzichtig vloeipapier
  • Bedrukking: normaal geen bedrukking mogelijk, voor een 100% op maat gemaakt project contacteer ons
  • Minimum hoeveelheid: 100 stuks in generiek

BESTEL HET ZIJDEN PAPIER ZAKJE

A. CENTURYSHOP

Bij Centuryshop kunt u deze tissuepapier hoezen bestellen vanaf 100 stuks. Wij bieden deze zakjes aan in 2 verschillende maten en in 2 verschillende kleuren, zwart en wit.

B. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u niet de mogelijkheid om zijden papieren hoezen te bestellen, maar wij bieden wel andere personaliseerbare papieren hoezen, bedrukbare stoffen hoezen en bedrukbaar zijdepapier.

C. CENTURYBOX

Centurybox is in staat om uw eigen 100% op maat gemaakte papieren hoes te ontwikkelen. Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen om de verpakking van uw dromen te ontwerpen.