MENU

Vliegende labels

Centurybox presenteert haar nieuwste innovatie “Hangtags” of “vliegende labels”.

Deze zijn gemaakt van gerecycled karton of karton met een plastic coating. Deze etiketten zijn over het algemeen bestemd voor textiel, kleding, levensmiddelen (jampotten, sapflessen, enz…), schoonheids- en cosmetische artikelen, of elk ander product naargelang uw behoeften.

Gebruik en product

Het bijzondere van deze hangtags is dat ze aan het product worden bevestigd met een koord of een touwtje (stof of papier). Ze dienen om de aandacht van de klant te trekken, zodat hij het product herkent en koopt.

Zij zijn van groot belang voor het te koop aangeboden produkt omdat hij het gemakkelijk kan herkennen (naam van het artikel, logo van de handelaar, maten, enz…).

De vervaardiging van het etiket kan gebeuren in één etiket recto verso, twee afzonderlijke etiketten met recto, twee afzonderlijke etiketten met recto verso.

Voor het ophangen van de etiketten is het noodzakelijk dat zij voorzien zijn van een koord of een koord om aan hun product te worden opgehangen.

Het etiket is meestal voorzien van een geperforeerde opening aan de kop ervan.

 

Beschrijving: Hangend hanglabel voor kleding, cosmetica, enz. Vliegend label 100% biologisch afbreekbaar en recycleerbaar of geplastificeerd.
Koorden: Mogelijkheid om touwtjes van 1 mm, 2 mm of 4 mm te kiezen.
Materialen: 100% gerecycleerd karton van 1 mm tot 2 mm, bedekt met papier naar keuze (FSC, 100% gerecycleerd, kraft getint in de massa, enz…) Karton van 1 mm tot 2 mm, bedekt met een lichte plastic laag.
Bedrukking: Warmdruk op 1 of 2 zijden.
Opties: matte of glanzende laminering

Volledig aanpasbaar!

Op CenturyPrint kunt u nu uw hangtags personaliseren met onze online maatwerk tool met onze 3D module.

Als u wilt, kunt u uw artikel personaliseren met de offline personalisatietool met behulp van Photoshop, Indesign of Illustrator of een willekeurige afbeelding in PNG.

 

 

Centuryprint

Dit model is binnenkort beschikbaar op Centuryprint vanaf 250 stuks.