MENU

Vilten draagtassen

Bij Centurybox willen we milieuverantwoorde verpakkingsoplossingen ontwikkelen, en daarom wilden we een assortiment herbruikbare tassen ontwikkelen.

Wij ontwikkelen steeds meer herbruikbare tassen van stoffen, die over het algemeen duurzamer zijn en dus gemakkelijker opnieuw kunnen worden gebruikt. Het is belangrijk voor ons om herbruikbare verpakkingsoplossingen aan te bieden, omdat dat ecologisch gezien veel zinvoller is dan het maken van wegwerpverpakkingen.

Vilten zakken zijn herbruikbaar en milieuvriendelijk. Deze trendy verpakking beantwoordt aan de behoeften van een modern en gesofisticeerd cliënteel en zal u in staat stellen op te vallen. De vilten tas ziet er niet alleen luxueus en milieuvriendelijk uit, maar is ook sterk en duurzaam. Personaliseer dit product zoals u wenst: logo, ontwerp, kleur, maat, dikte, afwerkingsdetails… 25 standaardkleuren zijn beschikbaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Vilten zakken zijn daarom een milieuverantwoorde verpakkingsoplossing, terwijl ze toch chic en elegant blijven.

  • Beschrijving: De herbruikbare vilten tas die wij aanbieden is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Wij bieden een generiek grijs en een zwart model aan, u kunt natuurlijk kiezen voor de kleur van uw keuze door uw tas 100% op maat te laten maken. Dit model herbruikbare vilten tas kan worden geleverd met zij- en bodemvullingen. Er zijn geen kleppen aan de bovenkant.
  • Handvatten: gesneden of flexibele handvatten, kort of lang. Vilt, PVC, PU, leer, katoen … vele handvat mogelijkheden zijn beschikbaar.
  • Materiaal: De tas is volledig gemaakt van vilt, met een dikte van 0,5 tot 3 mm
  • Bedrukking: zeefdruk in 1 tot 3 kleuren
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig op maat gemaakt model, vanaf 50 stuks voor een model met zeefdruk of zonder bedrukking.

BESTEL DE HERBRUIKBARE VILTEN TAS

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt je verschillende herbruikbare tassen om te personaliseren, voornamelijk gemaakt van verschillende stoffen. Een grote verscheidenheid aan maten van personaliseerbare herbruikbare tassen zijn beschikbaar voor personalisatie. De personaliseerbare vilten tas is verkrijgbaar in 2 maten en kan worden gepersonaliseerd met zeefdruk.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt ook verschillende modellen herbruikbare tassen aan. Deze worden niet gedrukt, maar op generieke wijze geleverd, zodat u ze in zeer kleine hoeveelheden kunt bestellen, en met een zeer snelle levering in slechts enkele dagen. Wij bieden de vilten zak aan in kleine hoeveelheden en met snelle levering.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw herbruikbare vilten tas volledig op maat te maken, neem gewoon contact met ons op om uw project te ontwikkelen.