MENU

KOFFER GESCHENKDOZEN

De JR geschenkdoos is een echte koffer/doos gemaakt van zacht karton. Hij wordt plat geleverd, in één stuk, voor praktische opslagdoeleinden. Een vel vloeipapier (standaard of op maat) kan aan de binnenkant worden toegevoegd om uw producten te beschermen. Dit model is ook verkrijgbaar in een zeer grote maat voor bijvoorbeeld jassen.

Dit model van originele geschenkdoos is uniek in zijn soort. Het is een flexibele kartonnen doos met een paar handvatten van touw. Het model dat wij in onze webwinkel aanbieden is gemaakt van 450g/m² geplastificeerd karton. Deze kartonnen doos van hoge kwaliteit is ideaal voor het beschermen en vervoeren van uw speciale voorwerpen. Hij ziet eruit als een koffer en is voorzien van twee touwgrepen voor gemakkelijk vervoer. De JR koffer is verkrijgbaar in mat of glanzend wit.

U kunt deze verpakking generiek bestellen vanaf 50 stuks, maar u kunt ze ook volledig op maat maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Omschrijving: Zacht kartonnen geschenkdoosje met handvatten, in de vorm van een koffer. Een zeer herkenbare en praktische geschenkdoos, uw klanten zullen met trots uw merkkleuren dragen.
  • Handvatten: Twee geknoopte touwhandvatten zijn aan de doos toegevoegd, waardoor deze gemakkelijk te dragen is.
  • Materiaal: Zacht karton, 350 tot 750 g/m². Het standaardmodel is gemaakt van 450 g/m² zacht karton.
  • Afdrukken: offsetdruk, zeefdruk, reliëfdruk, hologram, hot foil, vernis, laser, …
  • Opties: matte of glanzende laminering, toevoeging van een vel vloeipapier aan de binnenkant, enz.
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig op maat gemaakt doosmodel, Centuryshop biedt deze doos aan vanaf 25 stuks.

BESTEL DE GESCHENKDOOS KOFFER JR

A. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u de mogelijkheid om uw JR koffer geschenkdoos te bestellen vanaf 25 stuks. Er zijn 2 verschillende modellen beschikbaar, een 40x28x8CM model en een groter 63x45x15CM model. Beide modellen worden in slechts 72 uur geleverd.

B. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt verschillende modellen van personaliseerbare geschenkdozen van zacht karton aan. Wij bieden nog geen JR koffergeschenkdoos aan, maar u kunt wel andere verpakkingen van zacht karton op maat vinden.

C. CENTURYBOX

Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen om samen uw eigen geschenkdoos met handvatten te ontwikkelen. U kunt het volledig personaliseren door de vorm, de kleur of het materiaal van de handvatten te veranderen. De mogelijkheden om de geschenkdozen te personaliseren in de vorm van een koffer met handvat zijn eindeloos.