MENU

STEVIGE KARTONNEN DOZEN

Centurybox heeft een breed assortiment van kant-en-klare stijve kartonnen dozen. Meerdere afwerkingsopties zijn beschikbaar om u in staat te stellen een doos geheel op maat te maken, naar uw beeld! Hoedendozen, klokken dozen, lip dozen, lade dozen, de mogelijkheden zijn eindeloos…

Wij bieden een grote verscheidenheid aan stevige kartonnen geschenkdozen, zodat u gemakkelijk voor een generiek model kunt kiezen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld de Flowerbox voorstellen, een zeer sterke kartonnen kubusdoos. Deze doos kan gemakkelijk een grote verscheidenheid van producten bevatten, omdat het volume groot is.

Een ander model geschenkdoos dat wij u kunnen aanbieden is de Smartflat ladebox. Deze lade doos is een zeer origineel model van geschenkdoos, het concept is innovatief. Inderdaad, de 2 delen van de doos worden samengevoegd om een volumineuze lade te creëren. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om schoenen, bloemen of volumineuze kleding in op te bergen.

Het is ook belangrijk op te merken dat al onze magnetische dozen gemaakt zijn van hard karton. We kunnen dus ook Wonderbox, Bottlebox of cubox noemen.

  • Beschrijving: Harde kartonnen geschenkdozen. Stijve kartonnen dozen, verkrijgbaar in vele formaten en modellen, zijn verpakkingsoplossingen die luxe en stevigheid combineren. Zeer herkenbare en praktische geschenkverpakking, uw klanten zullen met trots uw merkkleuren dragen.
  • Materiaal: 800 tot 1800 g/m² hard karton, bekleed met papier
  • Afdrukken: offsetdruk, zeefdruk, reliëfdruk, hologram, hot foil, vernis, laser, …
  • Opties: matte of glanzende laminering, stoffen bekleding, binnenbekleding
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig op maat gemaakt doosmodel, Centuryshop biedt deze dozen aan vanaf 25 stuks, Centuryprint biedt ze aan vanaf 50 stuks.

BESTEL EEN STEVIGE KARTONNEN DOOS

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om bedrukbare stevige kartonnen dozen te bestellen in zeer kleine hoeveelheden en met zeer korte levertijden. In feite ontvangt u uw bestelling in minder dan 15 dagen. Centuryprint biedt u 2 modellen van personaliseerbare harde kartonnen geschenkdozen, de Flowerbox en de Smartflat. Deze twee modellen zijn zeer sterk, maar toch elegant.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt ook verschillende modellen van hardkartonnen geschenkdozen aan, maar hier worden deze modellen aangeboden op een generieke manier, d.w.z. zonder bedrukking. Er is ook de Smartflat en de Flowerbox, en er worden ook andere modellen voorgesteld.

C. CENTURYBOX

Centurybox kan voldoen aan de verschillende behoeften die uw onderneming kan hebben op het gebied van stijve kartonnen dozen. Wij kunnen elk type verpakkingsproject op maat produceren, neem contact met ons op om het volgens uw specificaties te ontwikkelen.