MENU

SHARPEDGE STIJVE GESCHENKDOOS

Scherpe kartonnen dozen zijn zeer delicate en luxueuze kartonnen dozen. Het bijzondere aan deze verpakking is dat de randen zeer dun en delicaat zijn, in tegenstelling tot de meeste andere geschenkdozen. Als u de doos van boven bekijkt, zult u het verschil in de hoeken opmerken.

Wij bieden u de mogelijkheid om deze verpakking vanaf 1000 stuks volledig op maat te maken, wij bieden dit model nog niet aan op onze webshops. Dit doosontwerp is vernieuwend voor onze groep, het combineert elegantie en luxe, terwijl het robuust en sterk is. Deze verpakking kan gemakkelijk een grote verscheidenheid van voorwerpen, cosmetica, delicate confectiekleding of zelfs uitzonderlijke culinaire gerechten bevatten.

BEHAALDE RESULTATEN

Wij hebben dit soort concept in het verleden al voor enkele van onze partners ontwikkeld. Onlangs werd een juwelierszaak voorzien van deze scherpgeslepen doosjes, de vorm van het scherpgeslepen geschenkdoosje past heel goed bij de juwelen. Bovendien kunt u met een mooi ontwerp uw klant onderdompelen in de wereld van uw merk. U kunt op deze foto zien dat de twee zijden van de doos perfect in elkaar passen, de bovenkant is iets groter dan de onderkant.

digitale bedrukking op Sharpedge geschenkdoos

EEN SHARPEDGE GESCHENKDOOS BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

Bij Centuryprint kunt u al gepersonaliseerde verpakkingen bestellen vanaf 50 stuks en met een levertijd van minder dan 15 dagen. Wij hebben dit product nog niet online gezet, maar er bestaan alternatieven, zoals de Campana doos met deksel.

B. CENTURYSHOP

Bij Centuryshop kunt u generieke verpakkingen zonder bedrukking bestellen vanaf 25 stuks en binnen 72 uur. Wij bieden soortgelijke oplossingen zoals de Campana stolpdoos.

C. CENTURYBOX

Centurybox Group biedt u de mogelijkheid om uw verpakking volledig op maat te maken vanaf 1000 stuks. Door te kiezen voor deze door Centurybox aangeboden verpakkingsoplossing, kunt u dit concept aanpassen aan uw specifieke behoeften.