MENU

PVC hoes

Wilt u uw gamma luxeverpakkingen uitbreiden door uw trouwste klanten PVC-zakken aan te bieden? Wilt u de zichtbaarheid van de inhoud van uw zakjes garanderen en tegelijkertijd uw merkimago opbouwen en versterken? Het wordt steeds belangrijker om een heel universum voor uw merk te creëren, uw verpakking moet daar een integraal deel van uitmaken.

PVC ZAKJES, VERPAKKINGSOPLOSSINGEN OP MAAT VOOR VERSCHILLENDE SOORTEN PRODUCTEN.

Dankzij onze PVC-zakken kunt u alle soorten documenten en producten in de kijker zetten. Onze PVC-zakken kunnen ondoorzichtig of doorzichtig zijn, afhankelijk van uw wensen. Als u ervoor kiest uw eigen PVC-zakje op maat te maken, hebt u de vrijheid om de kenmerken van uw keuze te kiezen.

  • Beschrijving: Multifunctionele PVC-zakken. Deze PVC zakjes hebben vele mogelijkheden, u kunt ze gebruiken als verpakking voor een grote verscheidenheid aan luxeproducten.
  • Bodem: Mogelijk
  • Zijvouwen: mogelijk
  • Handvatten: Het is mogelijk om handvatten toe te voegen aan dit PVC zakje op maat. Inderdaad, u kunt het aanpassen zoals u wilt, zolang u maar het PVC zakje op maat bestelt.
  • Materiaal: PVC of PU, in wit of een andere kleur naar keuze, altijd met een laminering. Wij kunnen ondoorzichtige PVC-zakken ontwikkelen, maar wij kunnen ook transparante PVC-zakken ontwikkelen.
  • Druk: rotogravure
  • Opties: matte of glanzende laminering, bedrukking in het zakje, ritssluiting, lint …
  • Minimum hoeveelheid: vanaf 500 stuks kunnen wij uw PVC zakje volledig op maat maken

BESTEL EEN PVC POUCH OP MAAT

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om verschillende soorten op maat gemaakte zakjes te bestellen. We hebben verschillende papieren Pouches, een plastic verzendhoes en verschillende herbruikbare stoffen hoesjes. Al deze zakjes kunnen worden gepersonaliseerd in zeer kleine hoeveelheden, vanaf 50 stuks, met een leveringstermijn van slechts enkele weken. Helaas bieden wij op Centuryprint geen PVC geschenktassen aan.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt ook een grote verscheidenheid aan onbedrukte geschenkhoesen, u kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan papieren geschenkhoesen, plastic hoesen, en tenslotte verzendzakken. Centuryshop biedt een grote verscheidenheid aan verzendzakken, van papier tot plastic. Er is een grote verscheidenheid van kits en zakjes beschikbaar, er zijn alleen geen PVC zakjes.

C. CENTURYBOX

Neem direct contact met ons op om uw PVC geschenktas te ontwikkelen, vanaf 500 stuks kunnen wij deze tas geheel volgens de wensen en behoeften van uw merk maken.

Pochettes PVC