MENU

PVC EN POLYURETHAAN ZAKKEN

PVC en polyurethaan (PU) zijn twee materialen die gewoonlijk worden omschreven als kunstleder of veganistisch leder. Deze herbruikbare en duurzame tassen hebben een zeer elegante esthetiek. Zacht en soepel aanvoelend zijn PVC- en PU-zakken een van de meest trendy premium verpakkingsoplossingen.

Centurybox biedt vele afwerkingsopties om uw PVC en polyurethaan tassen op maat te maken: korte handvatten, lange handvatten, binnenvoering, label, schouderriem, rits, kras, binnenzakken …. Een 100% op maat gemaakte tas!

Centurybox biedt u ook de mogelijkheid om deze tassen te personaliseren door uw logo, uw kleuren, uw website, QR codes of andere elementen toe te voegen.

Bent u op zoek naar een andere verpakkingsoplossing voor herbruikbare tassen? Geen probleem, wij bieden ook katoenen zakken, non-woven zakken en vilten zakken aan.

  • Beschrijving: PVC en polyurethaan zak
  • Bodem: Ja
  • Kleppen bovenaan : Mogelijk
  • Zijvouwen : Mogelijk
  • Handgrepen : Lange of korte handgrepen. Uitgesneden handgrepen mogelijk.
  • Materialen: PVC, vinyl of polyurethaan (PU). Altijd met laminering.
  • Druk: Rotatiediepdruk
  • Minimum hoeveelheid: 500 stuks

EEN ZAK VAN PVC EN POLYURETHAAN BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt in haar e-shop geen PVC-zakken aan. U vindt er echter een ruime keuze aan herbruikbare en ecologisch verantwoorde tassen die u in een paar klikken kunt personaliseren dankzij het supergemakkelijk te gebruiken onlineprogramma.

B. CENTURYSHOP

PVC en PU tassen zijn niet verkrijgbaar bij Centuryshop. Er is echter een ruime keuze aan algemene herbruikbare tassen, zoals katoenen tassen, CROSSPLAST tassen met of zonder zakken, neutrale of gekleurde draagtassen, denim tassen of zelfs vilten tassen. Plastic zakken zijn er ook in verschillende vormen.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw eigen op maat gemaakte herbruikbare tas te maken. Neem contact met ons op via dit formulier om uw eigen aangepaste verpakking te ontwikkelen en alle persoonlijke accenten die u wenst toe te voegen.