MENU

BEDRUKBARE NYLON TAS

Centurybox biedt u 100% aanpasbare nylon tassen, Polypropyleen geweven zakken. Het kan een eenvoudige tas met hengsels zijn of een clutch. Opvouwbare nylon zakken zijn ook mogelijk. Dit is een klein zakje dat, wanneer het wordt opengevouwen, eruit ziet als een tas. Dit betekent dat een groot volume beschikbaar is in een zeer kleine koffer. Bij het kiezen van een op maat gemaakte nylon tas voor uw merk, zijn er een paar dingen om te overwegen.

In de eerste plaats is het belangrijk dat uw nylon tas aan de verwachtingen van uw klanten voldoet. Kies voor aanpasbare nylon tassen met de kenmerken die uw doelgroep waardeert. Maar het is niet alleen belangrijk om de op maat gemaakte nylon tassen aantrekkelijk te maken voor uw doelgroep, maar ook om uw promotionele boodschap te laten opvallen. Door uw nylon tas te personaliseren, kunt u uw merkimago verbeteren en tegelijkertijd uw merk bij nieuwe potentiële klanten opbouwen.

  • Omschrijving: Herbruikbare nylon tas die op maat gemaakt kan worden. Vele aanpassingsmogelijkheden zijn mogelijk op deze Polypropyleen geweven zakken.
  • Bodem: Mogelijk
  • Bovenkleppen: Mogelijk
  • Zijvouwen: mogelijk
  • Handvatten: Nylon, in lengte en breedte verstelbaar. Het is ook mogelijk om sluitkoorden toe te voegen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Materialen: Nylon
  • Afdrukken: zeefdruk of transfer
  • Minimum hoeveelheid: Wij produceren deze Polypropyleen geweven zakkengeheel op bestelling vanaf 2000 stuks.

EEN NYLON TAS OP MAAT BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint heeft geen aanpasbaar nylon tas ontwerp dat je kunt bestellen, maar we bieden wel een grote verscheidenheid aan aanpasbare herbruikbare tassen in alle materialen. U kunt kiezen uit een herbruikbare tas van katoen, vilt of jeans. Op het platform worden veel herbruikbare verpakkingsoplossingen aangeboden, dus kies degene die aan uw behoeften voldoet.

B. CENTURYSHOP

U kunt ook kiezen voor verschillende modellen herbruikbare stoffen zakken op Centuryshop, u kunt deze verpakkingsoplossingen in kleine hoeveelheden en in slechts een paar klikken bestellen. Ontdek ons aanbod van herbruikbare tassen die verkrijgbaar zijn in kleine hoeveelheden en zonder bedrukking door een bezoek te brengen aan onze verpakkingswebshop.

C. CENTURYBOX

Neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte herbruikbare nylon tas te ontwerpen. U kunt het de finishing touch van uw keuze geven door een aanpasbare nylon tas te kopen.