MENU

PLASTIC ZAK MET UITGESNEDEN HANDVATTEN

Centurybox is er trots op u een ander model van op maat gemaakte luxe verpakking te presenteren. De plastic zak met uitgesneden handvatten, met of zonder zijvouw, is inderdaad een aangepaste verpakkingsoplossing voor het vervoer van uw meest luxueuze producten. Dankzij hun weerstand, stevigheid en praktische nut beantwoorden onze plastic zakken met uitgesneden handvatten aan de behoeften van talrijke merken en winkels. Dit type tas is verkrijgbaar in vele maten en kleuren, zodat u hem gemakkelijk kunt aanpassen aan uw behoeften.

Dit type lichtgewicht plastic zak met uitgesneden handvatten heeft vele toepassingen. Hij kan direct worden gebruikt als professionele verpakking voor één product, maar ook als boodschappentas om al uw producten in te bewaren. Centurybox blijft u verpakkingsoplossingen van hoge kwaliteit aanbieden die voldoen aan de kwaliteitsnormen die wij verwachten. Dit model premium plastic zak met uitgesneden handvatten dat wij aanbieden is een 100% recycleerbare verpakkingsoplossing. Het aanbieden van een 100% recyclebare plastic verpakking is een echte troef, u kunt later overschakelen op andere gerecycleerde oplossingen.

Dit type plastic zak met zijn uitgesneden handvatten, waardoor ze sterker zijn dan traditionele handvatten, is gemakkelijk plat op te bergen en is verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt deze plastic zak bijvoorbeeld aanpassen voor flessen, geschenkdozen of zelfs speciale producten. De plastic zak met uitgesneden handvatten kan worden vervaardigd in een versie met of zonder bodemvouw. De versie met een bodem met zijvouw is perfect voor het opbergen van grotere producten zoals lederwaren, hoeden of andere volumineuze producten.

KENMERKEN VAN DE PLASTIC ZAK MET UITGESNEDEN HANDVATTEN

Wij bieden ook een model aan zonder bodemvouw, dat dunner maar even sterk is. Dit model zonder inzetstukken is meer geschikt voor vlakke voorwerpen zoals belangrijke documenten, boeken of dunne kleding. U kunt deze plastic zak met uitgesneden handvatten aan uw behoeften aanpassen door een formaat te kiezen dat precies aan uw specifieke eisen voldoet. Bij Centurybox luisteren we naar uw behoeften, zodat we daar zo goed mogelijk aan kunnen voldoen. Zoals bij alle verpakkingen die wij aanbieden, daalt de eenheidsprijs naarmate u grotere hoeveelheden bestelt.

Dit type plastic zak met uitgesneden handvatten kan in verschillende kleuren aan uw wensen worden aangepast. Wij kunnen bijna alle pantone-kleuren reproduceren, dus de aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Deze plastic zak met versterkte uitgesneden handvaten is een zeer bestendig model, dankzij de mogelijkheid om te kiezen voor een bodemvouw kunt u de bodem van de zak verbreden om uw producten perfect in te sluiten.

  • Beschrijving : Plastic zak met uitgesneden handvaten 100% recycleerbaar
  • Bodem : Mogelijk
  • Flappen bovenaan: nee
  • Zijvouwen : Mogelijk
  • Handgrepen: uitgesneden handgrepen, met of zonder versterking
  • Materialen: HDPE (hoge-dichtheid polyethyleen) of LDPE (lage-dichtheid polyethyleen), 40 tot 100 micron
  • Drukken: flexodruk
  • Minimum hoeveelheid : 3 000 stuks

BESTEL EEN PLASTIC ZAK MET UITGESNEDEN HANDVATEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u verschillende luxe tassen aan die u kunt personaliseren vanaf 50 stuks, dit zijn echter alleen papieren of stoffen modellen.

B. CENTURYSHOP

Bij Centuryshop kunt u een verscheidenheid aan plastic zakken met uitgesneden handvatten bestellen, wij presenteren ook verschillende modellen plastic zakken met gelijmde handvatten. Deze verschillende modellen zijn verkrijgbaar in kleine hoeveelheden zonder bedrukking, de levering duurt slechts enkele dagen.

C. CENTURYBOX

Neem rechtstreeks contact met ons op om uw eigen aangepaste plastic zak met uitgesneden handvatten te ontwikkelen.

Sacs plastiques poignées découpées