MENU
15363
0

Centurybox biedt een grote verscheidenheid aan luxe papieren zakken in zijn verschillende online winkels. Wij bieden namelijk tassen in vele verschillende stijlen en maten, waaronder kraftpapieren tassen, papieren tassen met klassieke handvatten en luxe papieren tassen met uitgesneden handvatten.

Luxe kraftpapierzakken met uitgesneden handvatten zijn 100% recycleerbaar en dus een milieuverantwoorde verpakking. Deze tassen zijn zeer duurzaam en elegant, uw klanten zullen deze sterke papieren tassen zeer gemakkelijk keer op keer kunnen gebruiken. Ze zijn zeer geschikt voor meervoudig gebruik. Centurybox biedt een breed scala aan accessoires en afwerkingsopties om de papieren zak met uitgesneden handvatten te maken.

Door papieren zakken met uitgesneden handvatten aan te bieden, kunnen wij onze partners milieuverantwoorde verpakkingsoplossingen bieden. Traditioneel zijn de papieren zakken die door merken worden gebruikt, niet erg sterk en worden ze maar één keer gebruikt, waarna de zak heel vaak in de vuilnisbak belandt. Om deze reden hebben wij bij Centurybox een aantal sterke en duurzame papieren zakken ontwikkeld

  • Beschrijving: Papieren zak met uitgesneden handvaten
  • Bodem: Ja, met verstevigingskarton
  • Flappen bovenaan: Ja
  • Zijvouwen: Ja
  • Handvatten: uitgesneden handvatten, naar keuze
  • Materiaal: Kraftpapier of gecoat papier, 120 tot 120 g/m².
  • Afdrukken: offset, zeefdruk, reliëfdruk, hologram, warmdruk, reliëfdruk, U.V., zeefdruk, vernis …
  • Opties: matte of glanzende laminering, speciale greepuitsnijdingen, enz.
  • Minimum hoeveelheid: 1 000 stuks voor een volledig op maat gemaakt model, wij bieden geen soortgelijke papieren modellen voor kleinere hoeveelheden

BESTEL UW PAPIEREN ZAK MET UITGESNEDEN HANDVATEN

A. CENTURYPRINT

Enerzijds bieden wij een grote verscheidenheid van papieren zakken aan, maar het zijn allemaal papieren zakmodellen met lange handvatten. Wij bieden ook een model tas zonder handvatten aan, de DKT non-woven tas, die als bijzonderheid heeft dat de handvatten zijn uitgesneden.

B. CENTURYSHOP

U kunt een grote verscheidenheid aan papieren zakken bestellen zonder bedrukking, maar met alleen lange handvatten. Wij bieden op dit platform nog geen model papieren zak met uitgesneden handvatten aan. Maar net als Centuryprint bieden wij een verscheidenheid aan herbruikbare non-woven tassen, sommige met uitgesneden handvatten.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw eigen op maat gemaakte papieren tas ontwerp te maken met uitgesneden handgrepen, neem contact met ons op om nu te beginnen met ontwerpen.

Papier zak met uitgesneden handvatten