MENU

PAPIEREN KAARTENVELOP MET HANDVATTEN

Centurybox biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit een grote verscheidenheid aan papieren verpakkingen. De papieren kaartenveloppe is een zeer slanke en elegante verpakkingsoplossing voor de mooiste cadeaukaarten van uw merk.

De originele vorm is perfect voor een geschenkkaartje van traditioneel formaat, het kleine handvat kan het vele toepassingen geven. U kunt het handvat bijvoorbeeld gebruiken om de enveloppe aan een kerstboom te hangen. U kunt het handvat ook gebruiken om de enveloppe gewoon als een kleine tas te dragen.

  • Beschrijving: Kaartenveloppe gemaakt van relatief sterk papier en karton. Gebruik het om uw cadeaubonnen tijdens de feestdagen in een kleine verpakking aan te bieden. Deze verpakking combineert praktisch nut en elegantie, uw klanten zullen deze kaartenvelop zeker waarderen.
  • Materiaal: Gedraaide handgrepen, deze envelop is gemaakt van uitsluitend papier en karton, waardoor hij gemakkelijk recyclebaar en biologisch afbreekbaar is.
  • Druktechnieken: U kunt deze envelop met een paar technieken personaliseren, zeefdrukken is de beste manier om uw eigen persoonlijke toets te geven.

BESTEL DE PAPIEREN KAARTENVELOP

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om uw gepersonaliseerde verpakkingen te bestellen vanaf 50 stuks, met een zeer snelle levering. De levering duurt slechts 15 dagen, dus u kunt uw verpakking heel gemakkelijk veranderen. Wij bieden u een verscheidenheid aan kartonnen dozen, evenals een breed scala aan verschillende zakjes.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u ook de mogelijkheid om met slechts enkele muisklikken een verscheidenheid aan onbedrukte kaartverpakkingen te bestellen. De levering zal binnen enkele dagen plaatsvinden.

C. CENTURYBOX

Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen om uw eigen aangepaste kaartverpakking te ontwikkelen. Wij zijn in staat om elk type van 100% op maat gemaakt verpakkingsproject te ontwikkelen.