MENU
20543
0

Centurybox heeft een breed assortiment papieren cadeauzakken ontwikkeld. Papieren zakjes zijn zeer gemakkelijke, lichte en toch luxueuze verpakkingsoplossingen. Bovendien is een papieren verpakking een milieuvriendelijker verpakkingsoplossing dan een plastic verpakking. Een aantal van de papieren hoezen die wij aanbieden zijn uit één stuk, de meeste zijn recycleerbaar en biologisch afbreekbaar.

Het is voor ons zeer belangrijk om ons aan te passen aan de behoeften en verwachtingen van onze cliënten en hun eindklanten. Daarom hebben wij besloten een zeer breed assortiment biologisch afbreekbare en recycleerbare papieren zakjes te ontwikkelen. Wij bieden papieren hoezen aan in verschillende vormen, kleuren en maten.

In ons gamma vindt u een grote verscheidenheid aan papieren geschenkzakken om het u gemakkelijk te maken een milieuvriendelijke verpakkingsoplossing te kiezen. Er is keuze uit een grote verscheidenheid aan papieren zakjes. Bijvoorbeeld, wij bieden 6 generieke papieren zakjes ontwerpen. Er is een model met een venster, de “foodpack”, en een model met een oogsluiting, de “Moismont pouch”.

PAPIEREN GESCHENK POCHETTE

Naast de dunne, lichtgewicht papieren zakjes bieden wij ook dikkere, robuustere papieren zakjes aan. Een voorbeeld is het cementzakje. Deze dubbelgelaagde map van cementpapier is gemaakt van 2×70 g/m² kraftpapier. De binnenkant is bruin en de buitenkant is wit. Het dubbel gelaagde papier maakt het zeer duurzaam.

Het meest luxueuze model papieren buidel dat wij generiek of op maat aanbieden is de Noblesse papieren buidel. Dit zakje is gemaakt van 100% wit of zwart kraftpapier dat in de massa is geverfd (geen plastic en geen krassen meer) met een zeer chique en elegante textuur voor een geslaagde zintuiglijke marketing.

  • Beschrijving: Alle soorten papieren zakjes. Wij bieden generieke en aanpasbare zakjes aan, zodat u het zakje van uw dromen kunt kiezen. Een grote verscheidenheid aan zakken is beschikbaar op onze verschillende webshops, u kunt ook uw eigen 100% op maat gemaakte papieren zak ontwikkelen.
  • Materiaal: kraftpapier, gekleurd kraftpapier, structuurpapier, gecoat papier, van 120 tot 210 g/m²…
  • Drukken: offset, embossing, vernissen, flocking, holografie, hot stamping…
  • Opties: matte of glanzende laminering, ritssluiting, oogjes met koord, transparant venster, zelfklevende flap, klittenbandsluiting, lint …
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig op maat gemaakt model papieren zak, Centuryshop biedt zakken vanaf 25 stuks, Centuryprint biedt op maat gemaakte papieren zakken vanaf 50 stuks.

PAPIEREN HOEZEN BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om met een paar klikken heel gemakkelijk papieren hoezen te bestellen. Er is een grote verscheidenheid aan formaten en afmetingen beschikbaar, zodat u het model kunt kiezen dat het best bij u past. Daarnaast biedt Centuryprint u de mogelijkheid om uw papieren sleeve te personaliseren met hot foil stamping en zeefdruk. Wij drukken rechtstreeks in onze ateliers en werken samen met lokale partners.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u 6 soorten generieke papieren hoezen aan. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 25 stuks en in verschillende formaten en kleuren. Hier is een lijst van de papieren hoezen die wij aanbieden:

Elk van deze verschillende papieren hoezen heeft zijn eigen kenmerken en bijzonderheden, wij nodigen u uit ze te ontdekken.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw papieren zakje volledig op maat te maken. U kunt de grootte bepalen, het materiaal, de bedrukking,… Een oneindigheid aan opties wordt u aangeboden.