MENU

Centurybox biedt een grote verscheidenheid aan luxe zakjes op zijn verschillende online winkels. Wij bieden namelijk een aantal zakken van niet-geweven stof aan die kunnen worden gebruikt als luxe verpakking op maat voor uw merk. Wij bieden niet-geweven stoffen zakjes in vele verschillende stijlen en maten. Sommige modellen hebben handgrepen, andere niet.

Ons paradepaardje is de Nora non-woven tas met handvaten en riempjes voor de sluiting. Dit kenmerk maakt deze buidel praktisch, zodat u hem veilig kunt gebruiken als stoffen buidel om uw meest delicate producten in op te bergen.

De non-woven pouch is een duurzame en recycleerbare verpakkingsoplossing. Dankzij de duurzame materialen die wij gebruiken, zullen uw klanten hun non-woven zakjes keer op keer kunnen gebruiken.

Dit model non-woven zakje is ook verkrijgbaar in een variant met een knoopsluiting. Deze ontwerpen lijken erg op elkaar, er is één groot verschil. Wij bieden een niet-geweven buidelmodel met sluitriempjes, en een niet-geweven buidelmodel met een drukknoopsluiting. Het model met kliksluiting is helaas niet aanpasbaar in kleine hoeveelheden.

  • Omschrijving: Non-woven stoffen zakje met een tas-achtige sluiting, of met een drukknoopsluiting. Deze buidel kan zonder problemen volumineuze producten bevatten, hij is sterk en bestendig, terwijl het toch een luxe buidel blijft.
  • Bodem: nee
  • Zijvouwen: nee
  • Handvatten: sluiting in tasvorm met riempje van niet-geweven polypropyleen of lint. Het is ook mogelijk te kiezen voor een ander type sluiting: ritssluiting, drukknopen, klittenband, enz.
  • Materiaal : TNT, 70 tot 100 g/m², in 40 standaardkleuren.
  • Bedrukking: zeefdruk in 1 of meer kleuren. Metallic kleuren zijn ook mogelijk.
  • Minimum bestelhoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig op maat gemaakt model. Zakken kunnen worden gekocht vanaf 100 stuks zonder bedrukking.

BESTEL UW NON-WOVEN STOFFEN ZAKJE

A. CENTURYPRINT

Met een paar klikken kunt u uw gepersonaliseerde non-woven stoffen zakje bestellen vanaf 50 stuks. Deze niet-geweven zakjes worden geleverd met een koordsluiting die de container afsluit. De Nora TNT pouch kan worden gepersonaliseerd door zeefdruk in 1 of 2 kleuren.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop maakt het heel gemakkelijk om non-woven zakjes te bestellen in zijn online shop. U kunt kiezen tussen het model met de riemsluiting of het model met de kliksluiting. Beide modellen zakken van niet-geweven stof zijn beschikbaar zonder bedrukking, vanaf 50 eenheden, de levering gebeurt in slechts enkele dagen.

C. CENTURYBOX

Centurybox kan voor u volledig op maat gemaakte stoffen zakjes ontwikkelen, u kunt deze naar eigen wens aanpassen. De enige beperking om te beginnen met de ontwikkeling van uw op maat gemaakt zakje is vanaf 1000 stuks.

Pochettes tissu non-tissé