MENU

Centurybox biedt een grote verscheidenheid aan luxe herbruikbare tassen aan op zijn verschillende online winkels. Inderdaad, wij bieden tassen in veel verschillende stijlen en maten, waaronder non-woven tassen. 2 verschillende stijlen van non-woven tassen worden gepresenteerd op onze webwinkels. Enerzijds hebben wij een model van genaaide zakken van niet-geweven stof en een ander model dat gelast is. Het model van de DKT-vlieszak heeft de bijzonderheid dat de handvatten zijn uitgesneden, wat het zeer praktisch maakt, maar het is wel een gelaste vlieszak. Het LUS-vliesstofzakmodel is een genaaid TNT-zakmodel.

Een textielstof of een non-woven stof is een textielstof waarvan de vezels op het ogenblik van de fabricage willekeurig zijn gerangschikt. Deze textielprodukten worden vaak ingedeeld op grond van hun toepassingsgebied of hun technische kenmerken. De oudste vorm lijkt vilt te zijn, wij presenteren dan ook verschillende modellen herbruikbare vilten tassen op onze verschillende webshops.

Herbruikbare tassen van niet-geweven stof zijn 100% recycleerbaar en dus een ecologisch verantwoorde verpakking. Deze tassen zijn zeer duurzaam en stijlvol, uw klanten zullen deze sterke papieren tassen zeer gemakkelijk keer op keer kunnen gebruiken. Ze zijn zeer geschikt voor meervoudig gebruik. Centurybox biedt een breed scala aan accessoires en afwerkingsopties om de herbruikbare genaaide non-woven tas te kunnen maken.

  • Beschrijving : Met de hand genaaide herbruikbare non-woven tas (TNT)
  • Bodem : Ja
  • Bovenkleppen : Ja
  • Zijvouwen : Mogelijk
  • Handgrepen : Lange of korte handgrepen, uitgesneden handgrepen mogelijk
  • Materiaal : Non-woven polypropyleen van 50 tot 140 g/m².
  • Bedrukking : zeefdruk, metallic kleuren mogelijk …
  • Minimum hoeveelheid: U kunt deze tas bestellen vanaf 5.000 stuks voor een volledig op maat gemaakt model, maar dit model tas van ongeweven stof is ook verkrijgbaar in generieke bedrukte vorm vanaf 50 stuks.

EEN GENAAIDE NON-WOVEN ZAK BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

U kunt uw gepersonaliseerde LUS non-woven zakmodel bestellen vanaf 50 stuks. Dit model is verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zodat u met een paar muisklikken het model kunt kiezen dat het best bij u past. Er zijn ook andere modellen non-woven tassen verkrijgbaar, zoals een model met uitgesneden handvatten of een model met een bandsluiting.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u ook verschillende modellen non-woven tassen aan, wij presenteren modellen met uitgesneden handvaten of met lange riem handvaten. Wij bieden u ook de mogelijkheid om non-woven zakken voor flessen te bestellen. Een grote verscheidenheid aan non-woven zakken wordt generiek aangeboden in onze verpakkingswebshop. Er is ook een model van een genaaide non-woven zak die wij op dit platform presenteren.

C. CENTURYBOX

Neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte non-woven stoffen zak te ontwikkelen, deze optie is beschikbaar vanaf 1.000 stuks.