MENU

MOISMONT GETEXTUREERDE PAPIEREN HOES

Centurybox biedt u een zeer stevige en bestendige papieren zak met textuur. Deze “Moismont”-zak is een afgeleide van de “Ciment”-zak, een van de belangrijkste papieren zakken en tassen van onze groep.

De CIMENT dubbellaagse kraftpapierzakken zijn herbruikbare zakken van kraftpapier, ze zijn 100% biologisch afbreekbaar. Dit model zakje van kraftpapier, geïnspireerd op de traditionele cementzak, is uiterst resistent. Met zijn originele formaat verschilt hij van de andere papieren zakken die wij tot nu toe hebben aangeboden. De combinatie van de vorm en de stevigheid geeft deze buidel een zeer luxueus gevoel.

  • Beschrijving: Dubbellaags kraftpapier mapje met zeshoekige bodem, zeer sterk en resistent.
  • Bodem: Ja
  • Kleppen bovenaan: Ja
  • Zijvouwen : nee
  • Handvatten: Het is mogelijk om handvatten van touw, lint of gedraaid kraftpapier toe te voegen, met of zonder metalen oogjes, maar niet voorzien in de standaardverpakking.
  • Materiaal: Dubbelgelaagd kraftpapier, 80 g/m² per stuk. De buitenste laag is wit en de binnenste laag is ongeverfd kraft.
  • Bedrukking: een grote verscheidenheid aan druktechnieken is beschikbaar om dit zakje te personaliseren, hier volgt een niet-uitputtende lijst: offset, zeefdruk, reliëfdruk, hologram, flocking, warm stempelen, lakken, laser…
  • Opties: matte of glanzende laminering, bedrukking in het zakje, etiket…
  • Minimum bestelhoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig gepersonaliseerd model, op Centuryshop bieden wij het Moismont zakje zonder bedrukking aan vanaf 50 stuks.

BESTEL DE MOISMONT GETEXTUREERDE PAPIEREN ZAK

A. CENTURYSHOP

U kunt dit kraftpapier-zakje met structuur heel gemakkelijk en in zeer kleine hoeveelheden bij Centuryshop bestellen. U kunt dit zakje al bestellen vanaf 50 stuks, en u krijgt het binnen zeer korte tijd geleverd.

B. CENTURYPRINT

Op Centuryprint bieden wij geen Moismont papieren hoezen aan, maar wel andere papieren hoezen. Deze andere papieren hoezen zijn verkrijgbaar in zeer kleine hoeveelheden, vanaf 50 stuks, en in minder dan 15 dagen.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw eigen volledig personaliseerbare “Moismont” papieren zakjes met textuur te bestellen. Wij maken ze echter pas volledig op maat vanaf een minimumhoeveelheid van 1000 stuks.