MENU

MERCATOR VERZENDDOOS

De Mercator verzenddoos voor zwaar transport is een nieuwe verzenddoos voor zwaar transport. Deze kraftkartonnen doos is nog sterker dan ons huidige model stevige verzenddoos.

In vergelijking met de verzenddoosmodellen die wij reeds aanbieden, is dit model nog sterker. Het heeft één vouwzijde meer dan het oorspronkelijke model, wat een zeer sterke sluiting garandeert. Deze verpakking is groot genoeg om een grote verscheidenheid aan producten, zoals hoeden, bloemen en volumineuze kleding, in op te bergen.

Deze verpakking combineert praktisch nut en elegantie, en is toch robuust. U kunt het gebruiken om een grote verscheidenheid van producten op te slaan, terwijl u het tegelijkertijd gebruikt om deze artikelen in de best mogelijke staat te verzenden. Bovendien zal uw klant, door voor deze verpakking te kiezen, een zeer geslaagde unboxing ervaring hebben. Dit artikel dat we publiceerden op de Centuryprint blog laat zien dat een succesvolle unboxing ervaring een goed merkimago creëert bij de mensen die je pakketjes ontvangen. Een verpakking is het enige tastbare contactpunt tussen uw merk en de klant, afgezien van het product. Daarom is het belangrijk deze ervaring tot een succes te maken om een goed merkimago over te brengen

  • Omschrijving: Verzenddoos gemaakt van zeer sterk kraft karton. Deze verpakking is een goede oplossing om uw meest delicate producten in de best mogelijke omstandigheden te verzenden.
  • Materiaal: hard kraftkarton tussen 600 en 1800 g/m².
  • Druktechnieken: vele druktechnieken zijn mogelijk om dit product te personaliseren: offset, reliëfdruk, hologram, warmdruk, digitale druk, zeefdruk, enz.

BESTEL DE MERCATOR VERZENDDOOS

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u een verscheidenheid aan personaliseerbare verzenddozen die zeer snel kunnen worden besteld, in minder dan 15 dagen en vanaf 50 eenheden. Dit uiterst sterke model is nog niet verkrijgbaar, maar een ander model verzenddoos is wel te koop. De extra sterke kraftverzenddoos is, zoals de naam al zegt, zeer sterk, maar ook zeer elegant. Veel luxemerken gebruiken het al voor hun leveringen.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt ook kartonnen verzenddozen van kraft aan. Op dit platform bieden wij deze ook aan vanaf 50 eenheden, maar met levering in slechts enkele dagen.

C. CENTURYBOX

Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen om uw ideale verzenddoos te ontwerpen. Zoals u kunt zien, hebben wij al veel ervaring met luxe verzendverpakkingen.