MENU

MAGNETISCHE DOZEN MET HANDVATTEN

CARRY ME magnetische dozen met handgrepen zijn de perfecte combinatie van elegantie en praktisch nut. Ze worden plat en in één stuk geleverd voor optimale opslag en hun automatische montage zal uw leven vereenvoudigen.

De CARRY ME is een sterke doos die zware voorwerpen kan dragen, zoals schoenen, kaarsen, decoratieve voorwerpen of zelfs manden. Lichtere voorwerpen kunnen uiteraard in deze elegante dozen worden opgeborgen, zoals kleding, accessoires, enz.

Kwaliteit en transporteerbaar dankzij het geïntegreerde handvat, uw klanten zullen ze overal mee naartoe kunnen nemen.

De CARRY ME is dus een twee-in-één: een ongelooflijk praktische, high-end en 100% aanpasbare boxzak.

Bent u op zoek naar een magnetische doos zonder band? Kijk eens naar onze Wonderboxen.

Voor tassen in een meer klassiek formaat bieden wij verschillende modellen aan: noblesse tassen, safaritassen en flessentassen speciaal ontworpen om een fles wijn in te bewaren.

  • Omschrijving: Magnetische geschenkdoos met handvatten
  • Handvatten: één of twee handvatten mogelijk
  • Materiaal: hard karton tussen 800 en 1800 g/m² + papieren omhulsel
  • Afdrukken : offset, zeefdruk, matte of glanzende laminering, reliëfdruk, hologram, vernis, flocking, warmdruk …
  • Opties : binnenbedrukking …
  • Minimum hoeveelheid: 1 000 stuks

BESTEL UW MAGNETISCHE DOOS MET HANDGREPEN

A. CENTURYPRINT

Bij Centuryprint bieden wij dit model nog niet aan. Wij bieden echter wel prachtige magnetische dozen, bedrukbaar vanaf 50 stuks en geleverd binnen 15 dagen.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt de magnetische doos met handvatten niet aan. U vindt echter ook andere magnetische dozen, zoals de Wonderbox, de Clearbox, de Sweetbox of de Hingbox. Als u geïnteresseerd bent in het concept van de doos met handvatten, vindt u ook ons model van kofferdoos. Deze heeft geen magnetische sluiting, maar is ook voorzien van handvatten.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om heel eenvoudig uw 100% op maat gemaakte verpakking te bestellen. Neem contact met ons op via dit formulier en een van onze medewerkers zal binnenkort contact met u opnemen om uw project te bespreken.

Boites magnétiques avec poignées