MENU

LUXE PRESENTATIEDOOS MARMOT

LUXE PRESENTATIEDOOS MARMOT VAN CENTURYBOX

De Marmot by CenturyBox is een veelzijdige transportbox waarmee u al het nodige materiaal mee kunt nemen naar een prospect.

Er zijn veel dingen die de Marmot onderscheiden van onze andere producten. Uniek in zijn soort, de Marmot is robuust, gemaakt om de tand des tijds te doorstaan, praktisch, met tal van compartimenten om de meest mogelijke toepassingen in één product te bieden, en volledig aanpasbaar met hoogwaardige materialen die verfijning en elegantie uitstralen.

Centurybox biedt vele geschenkdozen die u al dan niet kunt personaliseren, dankzij onze verschillende webshops, Centuryprint en Centuryshop.

In deze bijzondere doos, die u meeneemt naar uw klanten, kunt u monsters, documenten, klein kantoormateriaal en nog veel meer vervoeren. Het uiterlijk van de attachékoffer geeft het een professionele uitstraling en een présence. Deze elementen zullen uw klanten verleiden en zullen hen niet onverschillig laten. Aangezien zaken doen begint met het product, en het product begint met de presentatie ervan, lijkt het een logische keuze om voor de presentatie en verpakking ervan te zorgen. Profiteer van de voordelen van de Marmot: praktisch, elegant en imago. De weerspiegeling van alles wat een bedrijf aan zijn klanten wil laten zien.

  • Omschrijving: Grote, op maat gemaakte doos, met of zonder handvatten, afhankelijk van het gebruik. Keuze uit compartimenten en wiggen
  • Materialen: Ruime keuze aan materialen beschikbaar.
  • Afdrukken: afdrukopties gekoppeld aan de keuze van de materialen
  • Minimum hoeveelheid: Neem contact met ons op via e-mail voor uw project!