MENU
24801
0

Centurybox biedt in zijn verschillende online winkels een grote verscheidenheid aan luxe papieren zakken aan. Inderdaad, wij bieden tassen in veel verschillende stijlen en maten.

De meest klassieke papieren zak die wij aanbieden is de Noblesse papieren zak. Deze is beschikbaar in een generieke en aanpasbare vorm, en kan zeer gemakkelijk worden besteld met slechts een paar muisklikken.

Noblesse papieren zakken zijn verpakkingen gemaakt van 100% kraftpapier of gecoat papier. Deze zakken zijn zeer bestendig, uw klanten zullen deze stevige papieren zakken zeer gemakkelijk bij verschillende gelegenheden kunnen gebruiken. Centurybox biedt een verscheidenheid aan accessoires en afwerkingsopties om je te helpen de papieren zak van je dromen te maken.

Door papieren zakken aan te bieden, kunnen wij onze partners milieuverantwoorde verpakkingsoplossingen bieden. De papieren zakken die onze klanten gebruiken, zijn traditioneel dun en worden maar één keer gebruikt, waarna de zak vaak in de vuilnisbak belandt. Deze tas is zeer stevig en bovendien is hij voor bepaalde modellen gemaakt van kraftpapier, waardoor deze tas zeer gemakkelijk kan worden gerecycleerd.

BESTEL UW LUXE PAPIEREN ZAK NOBLESSE

Deze papieren zak is een zeer interessante verpakkingsoplossing voor uw merk, uw klanten zullen het waarderen. Bovendien kan de Noblesse papieren zak u helpen om uw producten in de kijker te zetten, zijn eenvoud biedt u de mogelijkheid om uw product te benadrukken.

  • Beschrijving: Noblesse luxe papieren zakken verkrijgbaar in kraft en gecoat papier. Noblesse papieren zakken zijn generiek verkrijgbaar in vele verschillende vormen en materialen. Sommige zijn gemaakt van 150 g/m² kraftpapier, andere hebben hogere of lagere gramgewichten. De bovenranden van de tas zijn gevoerd voor extra stevigheid. De bodem is ook verstevigd en gelijmd. Centuryshop en Centuryprint bieden een grote verscheidenheid aan generieke edele papieren zakken, en u kunt natuurlijk ook uw eigen zakken op maat maken.
  • Handvaten: Deze tas heeft handvaten van touw of lint, u kunt kiezen wat u wilt.
  • Materialen: De Noble papieren zak is verkrijgbaar in een groot aantal materialen. Er kunnen verschillende soorten papier worden gebruikt, afhankelijk van uw behoeften en wensen.
  • Afdrukken: offset, reliëfdruk, hologram, hot stamping, flocking, vernissen, bedrukking in de doos, laser, reliëfdruk …
  • Opties: matte of glanzende laminering, stoffen bekleding, u kunt dit model papieren zak volledig personaliseren of alleen kiezen voor de bedrukte zak of zelfs zonder bedrukking …
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig op maat gemaakt model, u kunt deze tas al bestellen vanaf 50 stuks met of zonder bedrukking op Centuryprint en Centuryshop.

BESTEL UW LUXE PAPIEREN ZAK NOBLESSE

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u een breed scala aan papieren zakken voor personalisatie op zijn online shop. U kunt kiezen uit meer dan 4 verschillende modellen papieren zakken. De Noblesse papieren zak, de meest luxueuze papieren zak die wij aanbieden, is verkrijgbaar in 2 verschillende modellen, een model van kraftpapier en een model van gecoat papier.

De Noblesse tas is verkrijgbaar in meer dan 15 verschillende maten, die kunnen worden gepersonaliseerd met offsetdruk en zeefdruk. Door uw logo op deze papieren zak te plaatsen, kunt u uw klant gemakkelijk onderdompelen in de wereld van uw merk.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt ook een ruim assortiment luxe papieren zakken. Er worden veel verschillende materialen gebruikt, en het papier kan al dan niet gelamineerd zijn. U zult het genoegen hebben om de luxe onbedrukte papieren zak van uw dromen te kiezen.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u met trots de mogelijkheid om uw eigen papieren zak op maat te ontwikkelen. Dankzij onze 30 jaar ervaring kunnen wij op uw verzoek een volledig aangepaste luxe papieren zak produceren. Neem contact met ons op om nu met de ontwikkeling van uw project te beginnen.

Sacs papier luxe