MENU

HERBRUIKBARE POLYETHYLEEN ZAKKEN

Centurybox biedt een breed scala aan herbruikbare tassen in alle soorten materialen. Inderdaad, wij bieden verschillende modellen herbruikbare stoffen tassen aan op onze verschillende online verpakkingsplatforms. Wij bieden u deze verschillende modellen van herbruikbare zakken aan om u te helpen bij de ecologische overgang van uw verpakking door ze milieuvriendelijker te maken.

CROSSFLEX polyethyleen herbruikbare tassen zijn gemaakt van een speciale stof. Zij zijn gemaakt van geweven polyethyleen stroken. De tas kan worden gelamineerd met een glanzende of matte afwerking. Dit model is uiterst sterk en duurzaam. De weefwijze is lichtjes onregelmatig, wat zorgt voor een originele toets. Met Centurybox kunt u dit model personaliseren of een 100% op maat gemaakt model maken.

EEN LUXE HERBRUIKBARE PLASTIC TAS

De herbruikbare plastic zakken die wij aanbieden zijn luxe verpakkingsoplossingen voor elk type winkel. Inderdaad, onze tassen zijn zeer resistent en sterk, terwijl ze toch licht en buigzaam blijven. Ze geven je veel vrijheid in de gebruiksmogelijkheden van de tas. Hij kan bijvoorbeeld worden gebruikt om volumineuze kleding of levensmiddelen in op te bergen. Het voordeel van het aanbieden van herbruikbare verpakkingsoplossingen van polyethyleen is dat wij opteren voor zeer dikke zakken voor hergebruik. Wij willen geen traditionele plastic supermarktzakken produceren die zeer vervuilend en helemaal niet herbruikbaar zijn. De polyethyleen zak die wij aanbieden is zeer gemakkelijk te hergebruiken, en met uw logo erop kunnen uw klanten met trots uw merk promoten met behulp van uw unieke herbruikbare zak.

  • Beschrijving: Herbruikbare polyethyleen (PE) zak
  • Bodem: Mogelijk
  • Kleppen bovenaan: Ja
  • Zijvouwen: mogelijk
  • Handvatten: uitgesneden of gewone handvatten, kort of lang. Nylon handvatten, buis, tape …
  • Materiaal: Polyethyleen (PE) tussen 120 en 180 g/m².
  • Druk: rotogravure
  • Minimum hoeveelheid: 1 000 stuks

Sacs réutilisables polyéthylène