MENU

Loop luxe geschenkdoos

Centurybox biedt u zijn nieuwste aanwinst in het assortiment geschenkdozen, de stevige kartonnen “The Loop” luxe geschenkdoos. Dit vernieuwende concept vermindert nog meer de ecologische impact van een traditionele luxueuze geschenkdoos. Het grootste verschil is het volledig nieuwe sluitsysteem in ons gamma. Geen magneten, lijm of klittenband, gewoon een simpel lipje dat in een gleuf past is nu genoeg om deze doos af te sluiten. Met het tab-sluitsysteem kan de klep van de doos met een grotere of gelijkwaardige kracht worden vergrendeld dan met een traditionele magnetische sluiting.

De Loop geschenkdoos wordt de natuurlijke opvolger van de Wonderbox magneetsluiting doos. Deze geschenkdoos van hard karton is waarschijnlijk de meest innovatieve milieuverantwoorde luxe verpakkingsoplossing die we sinds Wonderbox hebben ontwikkeld.

THE LOOP LUXE GESCHENKDOOS, MONOCOMPONENT GESCHENKDOOS

Eerst en vooral is deze verpakkingsoplossing volledig vervaardigd uit 100% gerecycleerd 1200g/m² karton, met een dekpapier naar keuze:

  • FSC,
  • 100% gerecycleerd,
  • kraftpapier geverfd in de massa,
  • etc…

Met een assortiment van meer dan 500 mogelijke papiersoorten voor uw projecten, vindt u ongetwijfeld het omslagpapier dat bij u past. Bovendien kunnen wij u ook een ruime keuze aan inkten aanbieden, waaronder natuurlijke opties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om soja-inkt te kiezen voor zowel digitale als Pantone-druk.

Wij hebben alle magneten verwijderd om onze luxe geschenkdoos ontwerpen 100% biologisch afbreekbaar en recycleerbaar te maken. Het is voor ons van groot belang om voortdurend milieuverantwoorde verpakkingsoplossingen te ontwikkelen, zodat wij u voortdurend verpakkingsoplossingen kunnen bieden die aan uw verwachtingen voldoen.

  • Omschrijving: Geschenkdozen met tab-sluiting. 100% biologisch afbreekbaar en recycleerbaar geschenkdoosje
  • Handvatten: het is mogelijk om handvatten toe te voegen
  • Materialen : 100% gerecycleerd karton van 1200 g/m², bedekt met papier naar keuze (FSC, 100% gerecycleerd, kraft geverfd in de massa, enz…)
  • Afdrukken : Afdrukken met soja-inkt, offset, reliëfdruk, hologram, warmdruk, flocking, vernissen, afdrukken in de doos, laser, reliëfdruk …
  • Opties : matte of glanzende laminering, stoffen bekleding …
Loop luxe geschenkdoos

Loop luxe geschenkdoos

BESTEL DE LOOP GESCHENKDOOS

A. CENTURYPRINT

Dit model zal binnenkort beschikbaar zijn op Centuryprint vanaf 50 stuks, zodat u het kunt personaliseren in zeer kleine hoeveelheden.

B. CENTURYSHOP

Binnenkort kunt u deze verpakking vanaf 25 stuks bestellen op Centuryshop, maar dan zonder bedrukking.

C. CENTURYBOX

Wij zijn nu in staat om deze verpakking aan te passen vanaf 1000 stuks. U kunt het formaat, de gebruikte materialen of het gebruikte omslagpapier aanpassen. Natuurlijk kunt u ook de buitenkant volledig aanpassen en er uw eigen ontwerp op zetten.