MENU

Centurybox biedt u de mogelijkheid om eenvoudig linten te bestellen om uw verpakking af te maken en een final touch te geven. Wij bieden een grote verscheidenheid aan tapes, zowel wat betreft materialen als breedtes. U zult zeker het lint vinden dat u en uw klanten zal bevallen.

Wij bieden u eindeloze mogelijkheden om de perfecte tape te ontwikkelen. Met dit lint kunt u uw klant nog wat meer onderdompelen in de wereld van uw merk. Branding is erg belangrijk in deze tijd, daarom bieden wij u de mogelijkheid om luxe linten te leveren.

Kenmerken van onze krullinten, kadolinten en andere linten

    • Beschrijving: De tapes die wij aanbieden zijn zeer divers. Wij bieden een grote verscheidenheid aan materialen en formaten aan waaruit uw lint kan bestaan. De tapes worden op rol geleverd en nemen zeer weinig ruimte in beslag. De tapes zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, zodat u ze naar eigen inzicht kunt gebruiken. U kunt kiezen uit een reeks breedtes van 8mm tot 23mm voor de modellen die wij in onze online winkels aanbieden. Wij kunnen ook smallere of bredere linten ontwikkelen om aan uw behoeften te voldoen. U kunt uw lint ook aanpassen met slechts een paar klikken.
    • Materialen: Het lint is verkrijgbaar in verschillende materialen, wij bieden verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de plaats waar u zich bevindt. Op Centuryshop bieden wij u acetaatlint, bolduclint, lint met metallic effect, polyesterlint, raffiellint, satijnlint en tenslotte grosgrainlint. Er is een grote verscheidenheid aan linten waaruit u kunt kiezen, en u kunt het lint kiezen in het materiaal van uw keuze. Centuryprint biedt u de mogelijkheid om 2 soorten linten te personaliseren, er is een satijn lint  model en een gepersonnaliseerd grosgrain lint model.
    • Bedrukking: Wij bieden u de mogelijkheid om uw linten zeer eenvoudig te personaliseren met Centuryprint. Met een paar muisklikken kunt u uw lintrollen personaliseren.
    • Minimum hoeveelheid: Vanaf 1000m lint, kunnen wij een 100% gepersonaliseerd lint voor u ontwikkelen. Centuryshop en Centuryprint bieden u de mogelijkheid lint te bestellen vanaf 100 yards.

Bestellen van linten op maat

A. Centuryprint

Centuryprint biedt 2 verschillende soorten linten aan, een in satijn en een in Grosgrain. Deze 2 soorten linten zijn elk verkrijgbaar in 3 verschillende maten, elk met zijn eigen specifieke breedte. De eerste maat is 9mm breed, de tweede 16mm breed en de laatste 23mm breed, zodat vele toepassingen denkbaar zijn. Er wordt slechts één druktechniek gebruikt, namelijk zeefdruk, de enige techniek die het mogelijk maakt in kleine hoeveelheden te drukken. Centuryprint biedt u de mogelijkheid om uw lint per stuk te bestellen, vanaf 100 Yard, met een levertijd van 4 weken.

B. Centuryshop

Centuryshop biedt u 7 verschillende soorten linten aan, in verschillende breedtes en lengtes. Wij kunnen lint leveren vanaf 1 rol en binnen enkele dagen. U kunt acetaatlint, bolduclint, lint met metaaleffect, polyesterlint, raffia-lint, satijnlint en tenslotte grosgrain-lint kopen.

C. Centurybox

Centurybox nodigt u uit contact met ons op te nemen om uw eigen lintproject te ontwikkelen. Dit volledig gepersonaliseerde lint geeft uw verpakking net dat tikkeltje extra.