MENU

Centurybox biedt u SMARTFLAT lade geschenkdozen plat geleverd in twee stukken. De Smartflat lade geschenkdoos is een zeer unieke verpakking. Deze doos is zeker de luxe geschenkdoos bij uitstek. Hij wordt 100% plat geleverd, maar heeft alle kenmerken van een gemonteerde ladebox. Het exclusieve systeem van huls en schaal geeft het een heel ander uitzicht en opening dan andere producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit model kan gemakkelijk worden aangepast aan andere formaten, zodat u deze ladedoos kunt afstemmen op uw specifieke behoeften.

    • Omschrijving: Ladegeschenkdoos plat geleverd in 2 stuks. Kan zeer gemakkelijk in enkele ogenblikken in elkaar worden gezet
    • Handvatten: mogelijk indien gepersonaliseerde doos met minstens 1000 eenheden, met een lint of koord
    • Materiaal: Het generieke model dat verkrijgbaar is bij Centuryprint en Centuryshop, is gemaakt van stijf en gerecycled karton van 1200 gr/m², bedekt met gelamineerd papier van 140 gr/m². Stijf of gegolfd karton van 260 tot 1800 gr/m², bekleed met papier naar keuze
    • Bedrukkingstechnieken: offset, zeefdruk, reliëfdruk, hologram, warmdruk, vernis, laser, digitale…
    • Minimum hoeveelheid: 25 stuks in generieke uitvoering, 50 stuks met bedrukking (Centuryprint), 1000 stuks voor een van de Smartflat afgekeurd model.

DE LADE GESCHENKDOOS SMARTFLAT BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

Deze ladebox is eenvoudig en snel te monteren en wordt plat geleverd in twee delen. De Smartflat box is ontworpen en uitgedacht voor de mooiste merken om elegantie en bruikbaarheid met elkaar te verzoenen. Het kan worden gebruikt op het gebied van schoeisel, maar ook in de kunst of de gastronomie. Hij kan zonder lijm in elkaar worden gezet door hem eenvoudigweg te vouwen. Montage van de Evobox-stijl binnenkuip met dubbele wanden en klittenband. Het duurt ongeveer 1 minuut om in elkaar te zetten (deksel en bodem van de doos). Op Centuryprint kunt u deze verpakking bestellen vanaf 50 stuks met levering in minder dan 15 dagen. Hij is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, zwart en wit, wat u veel creatieve vrijheid geeft.

De Smartflat geschenkdoos kan met verschillende druktechnieken rechtstreeks op Centuryprint worden gepersonaliseerd. Op ons platform worden verschillende drukprocédés aangeboden om uw verpakking te personaliseren, zeefdruk in 1 of 2 kleuren, digitale druk of hot stamping. Dankzij deze verschillende personaliseringstechnieken die op ons platform worden aangeboden, kunt u uw klanten gemakkelijk onderdompelen in de wereld van het merk.

B. CENTURYSHOP

Op Centuryshop bieden wij u ook aan om uw SMARTFLAT te bestellen vanaf 25 stuks. Op dit platform wordt geen personalisatie aangeboden, maar u wordt geleverd in minder dan 3 dagen.

Deze snelle levering heeft verschillende voordelen, in de eerste plaats kunt u zeer snel een kleine hoeveelheid bestellen wanneer u zonder verpakking dreigt te komen zitten. Ten tweede biedt het u de mogelijkheid om de verpakking zeer regelmatig te wijzigen, door bijvoorbeeld de kleur of het formaat te veranderen.

C. CENTURYBOX

Dankzij onze unieke expertise in de wereld van luxeverpakkingen kunnen wij dit concept van geschenkverpakking gemakkelijk omvormen tot een verpakking aangepast aan uw behoeften. In de afbeeldingen hiernaast en hieronder kunt u zien hoe u het basismodel kunt aanpassen aan uw behoeften. Een volledig op maat gemaakte Smartflat geschenkdoos maakt gegarandeerd indruk op uw klanten zodra ze de verpakking zien. De verpakking is het eerste wat de klant ziet als het product verpakt is, dus het is heel belangrijk om deze goed te krijgen!

Boites cadeaux tiroir