MENU

KRAFT POSTZAKJE

KRAFT POSTZAKJE

Centuryprint biedt u zijn zakjes van kraftpapier aan, die bijzonder praktisch zijn voor mailings. Dit tasje is namelijk verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u zeker een maat kunt vinden die bij u past.

100% recycleerbaar en biologisch afbreekbaar, het kraftpapier waarvan dit zakje is gemaakt, is een zeer milieuverantwoord materiaal. Sterker nog, u kunt het gebruiken om uw verzendverpakkingen om te zetten naar een meer verantwoorde oplossing.

Alleen de sluiting van het zakje is gemaakt van een zeer dunne strook lijm, de rest van de verpakking is volledig monocomponent. Verpakkingen met één component zijn veel gemakkelijker recycleerbaar en het werkelijke recyclingpercentage ligt hoger dan bij traditionele meercomponentenproducten.

  • Beschrijving: Een zeer sterke verzendzak van kraftpapier. Deze verpakking is een goede oplossing om uw producten in de best mogelijke omstandigheden te verzenden, zonder het ecologische engagement uit het oog te verliezen. Eindklanten eisen steeds meer dat hun favoriete merken zich engageren, nadenken en optreden tegen het misbruik van vervuilende producten.
  • Materialen: 100% biologisch afbreekbaar en recycleerbaar, ééncomponent, sterk kraftpapier.
  • Druktechnieken: U kunt dit zakje met weinig technieken personaliseren. Omdat het papier vrij dun is, kan het beschadigd raken als we druktechnieken gebruiken zoals hot stamping of digitale druk.

BESTEL HET KRAFT POSTZAKJE

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u niet de mogelijkheid om kraft verzendzakjes te bestellen, maar wij bieden wel 2 andere vergelijkbare zakjes aan. Aan de ene kant vindt u de Noblesse papieren hoes, een bedrukbare papieren hoes. Anderzijds bieden wij plastic verzendzakken aan.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u een aantal verschillende postzakken aan, sommige van papier en andere van plastic. Het kraftpapier postzakje is te koop vanaf 100 stuks, en er zijn 2 verschillende maten. De grote maat is hetzelfde als op de foto rechts, er is een inzetstuk onderaan en zijvouwen.

C. CENTURYBOX

Neem contact met ons op via het contactformulier, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met alle details voor uw project.