MENU
14379
0

Centurybox biedt een grote verscheidenheid van luxe papieren zakken op zijn verschillende online winkels. Wij bieden namelijk een aantal papieren zakken aan die kunnen worden gebruikt als generieke luxe verpakking. Wij bieden papieren zakken aan in verschillende stijlen en maten.

De safaritas is een tijdloos model dat zijn belangrijkste taak zal vervullen: u een sterke en functionele tas bieden met de opdruk van uw winkel, merk of evenement. De zak kan worden bedrukt in 1 of 2 kleuren door middel van flexodruk. Deze druktechniek is perfect voor logo’s en gestileerde ontwerpen, maar is niet geschikt voor het afdrukken van een foto.

Met onze gebruiksvriendelijke online personalisatietool kunt u uw logo in PDF- of EPS-formaat uploaden, het op de zijkanten van de tas plaatsen en gemakkelijk tekst of informatie toevoegen.

De safarizak van kraftpapier is een ecologisch verantwoorde verpakkingsoplossing. Inderdaad, de tas is volledig gemaakt van één materiaal, kraftpapier. Dit betekent dat de safaritas gemakkelijk kan worden gerecycled en bovendien 100% biologisch afbreekbaar is.

Deze verpakking is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van maten en kleuren, zodat u zeker de papieren zak van uw dromen zult vinden. Dit papieren zakmodel is een tijdloos en trendy model.

  • Omschrijving: Kraftpapier zakken met gedraaide handvaten. U kunt ook kiezen voor een bedrukt papieren zakmodel, dat verkrijgbaar is in een grote verscheidenheid van generieke maten.
  • Bodem: Ja
  • Binnenflappen: Neen
  • Zijvouwen: Ja
  • Handvatten: gedraaide handvatten vastgelijmd aan de binnenkant van de tas
  • Materiaal: 90 tot 130 g/m² kraftpapier. Het kraftpapier dat voor de vervaardiging van deze tas is gebruikt, is 100% biologisch afbreekbaar en recycleerbaar.
  • Drukken: offset, flexografie of vernis
  • Minimum hoeveelheid: 3.000 stuks voor volledige personalisatie.

BESTEL UW KRAFT PAPIEREN ZAK MET GEDRAAIDE HANDVATEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan gepersonaliseerde papieren zakken te bestellen. Er is een breed scala aan maten beschikbaar, niet alleen Safari zakken, maar ook andere personaliseerbare papieren zak ontwerpen die wij aanbieden. Wij bieden 12 verschillende ontwerpen aan van 100% biologisch afbreekbare en recycleerbare kraft papieren tassen in onze webshop, die u heel gemakkelijk met slechts een paar klikken kunt aanpassen.

Dit model papieren zak is verkrijgbaar in wit kraft of naturel kraft, u kunt uw logo toevoegen dankzij Offset druk of Flexografie druk. Deze technieken geven u veel creatieve vrijheid bij het ontwerpen van uw gepersonaliseerde milieuvriendelijke kraftpapieren zak.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u ook de mogelijkheid om heel gemakkelijk uw kraftpapieren zak zonder bedrukking te bestellen. U kunt uw kraftpapieren zak bestellen vanaf 100 stuks en u ontvangt ze in minder dan 72 uur. Er is een grote verscheidenheid aan afmetingen beschikbaar, zodat u gemakkelijk een model kraftpapierzak met gedraaide handvatten kunt vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet.

C. CENTURYBOX

Centurybox is in staat om de biologisch afbreekbare kraftpapier zak van uw dromen te ontwikkelen, u kunt de verpakking van uw dromen ontwerpen. Neem direct contact met ons op via het contactformulier om samen de vele mogelijkheden te bespreken.

Sacs kraft poignées torsadées