MENU
19358
0

Centurybox biedt een grote verscheidenheid aan stoffen zakjes op zijn verschillende online winkels. Inderdaad, wij bieden zakjes aan in verschillende stoffen en in verschillende maten.

De meest klassieke stoffen buidel die wij aanbieden is de katoenen buidel. Dit is verkrijgbaar in een generieke en aanpasbare manier, u kunt het heel gemakkelijk bestellen in slechts een paar klikken.

De katoenen zakjes zijn 100% natuurlijk en herbruikbare verpakkingen. Centurybox biedt een veelheid aan accessoires en afwerkingsopties om je te helpen de buidel van je dromen te creëren.

Door katoenen zakken aan te bieden, kunnen wij onze partners milieuverantwoorde verpakkingsoplossingen bieden. Traditioneel zijn de zakken die onze klanten gebruiken niet erg sterk en worden zij maar één keer gebruikt, waarna het zakje heel vaak in de vuilnisbak belandt.

KENMERKEN VAN DE KATOENEN ZAKJES

Dit katoenen zakje is een zeer interessante verpakkingsoplossing voor uw merk, uw klanten zullen het waarderen. Bovendien kan dit katoenen zakje u helpen om uw producten in de kijker te zetten.

  • Beschrijving: Centurybox presenteert met trots de herbruikbare katoenen zakjes. Wij bieden ze in verschillende maten en kleuren aan in onze verschillende webwinkels, wat u veel creatieve vrijheid geeft. De ondoorzichtige katoenen zakjes zijn ontworpen om juwelen en kleine voorwerpen in op te bergen, de grote zakjes kunnen schoenen of een hoed bevatten. Zij bewaren de verrassing van het geschenk voor degenen die het openen. De sluiting is gemaakt met een trekkoordsysteem.
  • Bodem: facultatief
  • Zijvouwen: optioneel
  • Handvatten: Het is mogelijk om handvatten toe te voegen, of een ander sluitsysteem: katoen, touw, lint, rits, klittenband, drukknopen …
  • Materiaal: Natuurlijk katoen, gebleekt of geverfd. In gewone of biologische katoen van 4oz tot 16oz (110 tot 450 g/m²). De generieke modellen die wij aanbieden zijn wit, zwart en ecru.
  • Bedrukking: zeefdruk, borduursel of transfer.
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig gepersonaliseerd ontwerp, indien u generische zakken met of zonder bedrukking wenst, kunt u deze bestellen vanaf 50 stuks.

KATOENEN ZAKJES BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de keuze uit 6 maten katoenen zakjes die kunnen worden gepersonaliseerd door zeefdruk. De zeefdruk gebeurt rechtstreeks vanuit ons magazijn, zodat uw verpakking slechts een paar kilometer hoeft af te leggen voor de personalisatie.

U hebt de keuze om uw katoenen zakjes te personaliseren met een oneindig aantal kleuren en logo’s, uw creatieve vrijheid kan alle grenzen overschrijden. U kunt gemakkelijk een katoenen zakje maken in het universum van uw merk en zo de herkenbaarheid en het imago van uw merk verbeteren.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt ook een ruim assortiment katoenen zakjes aan. Deze kunnen niet via deze winkel worden gedrukt, zodat u ze in zeer kleine hoeveelheden kunt bestellen, met levering in slechts enkele dagen. Er is een ruime keuze aan stoffen zakjes, zodat u gemakkelijk een textielverpakking kunt vinden voor uw delicate producten.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw katoenen zakjes te personaliseren, neem contact met ons op om te zien welke mogelijkheden er voor u zijn.

Pochettes coton