MENU

KARTONNEN KUBIEKE FLOWERBOX MET DEKSEL

De Flowerbox hardkartonnen beldoosis een kartonnen verpakkingsoplossing van zeer hoge kwaliteit. Deze kubusvormige geschenkdoos werd oorspronkelijk ontwikkeld om bloemen in te bewaren, vandaar de naam. Het evenbeeld van de kubusvormige geschenkdoos met het klokvormige deksel. De doos wordt plat geleverd en de stijve bovenkant wordt gemonteerd. De volumineuze kubusvormige Flowerbox is perfect voor het opbergen van bloemstukken, confectieaccessoires (riemen, sjaals en dassen), cosmetica, parfums, juwelen, decoratie (theepot, beeldje), MUGs (bekers) of zelfs kaarsen. Een oneindig aantal toepassingen kan worden gevonden

Hij kan in een handomdraai worden gemonteerd en blijft in de gemonteerde positie staan dankzij een slim kantelmontagesysteem met een permanente sticker. Het is gemaakt van stevig 100% gerecycleerd karton van 1200 gr/m² en bedekt met een dekpapier van 140 gr/m² (binnen- en buitenkant) met of zonder laminering naargelang de kleuren.

  • Omschrijving: Kubusvormige geschenkdoos met een apart deksel.
  • Handvatten: Niet beschikbaar in kleine hoeveelheden, maar mogelijk indien 100% gepersonaliseerd
  • Materiaal: 1200g/m² hard karton
  • Mogelijke druktechnieken om dit product te personaliseren: warmdruk, digitale druk, zeefdruk …

BESTEL DE KARTONNEN STOLP GESCHENKDOOS

U kunt uw Flowerbox heel gemakkelijk bestellen!

A. CENTURYSHOP

Bij Centuryshop kunt u uw FLOWERBOX kiezen uit 2 maten en 2 kleuren. De beschikbare kleuren zijn wit en zwart, terwijl de 2 beschikbare maten respectievelijk 18*18*18Cm en 25*25*25 zijn. Het voordeel van Centuryshop is dat u uw verpakkingen kunt bestellen vanaf 25 stuks, de levering vindt plaats in minder dan 72 uur dankzij onze centrale ligging in Europa.

B. CENTURYPRINT

Centuryprint, onze in-house ontwikkelde webtoprint oplossing, biedt u de mogelijkheid om uw Flowerbox te bestellen vanaf 50 stuks, met een levertijd van 15 dagen. Je kunt deze verpakking eenvoudig personaliseren met de personalisatiemodule van Centuryprint. Deze eenvoudige personalisering, samen met de snelheid van levering en de lage minimum bestelhoeveelheid, stelt uw winkel in staat zijn verpakking regelmatig aan te passen. Je kunt je elke maand een nieuwe verpakking voorstellen, het gebruiksgemak is extreem.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u ook de mogelijkheid om deze box volledig aan te passen. Neem contact met ons op om te weten wat mogelijk is. Deze geschenkdoos met deksel kan worden omgevormd en gebruikt als basis om de verpakking te maken die u nodig hebt.