MENU

KARTONNEN DOZEN MET HANDVATTEN

Centurybox biedt een grote verscheidenheid aan biologisch afbreekbare en herbruikbare kartonnen geschenkdozen op zijn verschillende online winkels. Wij bieden namelijk een aantal ecologisch verantwoorde geschenkdozen aan die als generieke luxeverpakking kunnen worden gebruikt.

Het bijzondere van de modellen die wij hier voorstellen, is dat zij een samensmelting zijn van de 2 meest populaire verpakkingsvormen, d.w.z. de mengeling tussen een doos en een zak. U zult inderdaad merken dat de dozen die wij op deze pagina voorstellen, voorzien zijn van handgrepen. Dit kenmerk maakt deze dozen zeer praktisch, u kunt ze heel gemakkelijk dragen dankzij de handvatten.

Laat het ontwerp van uw dozen zien wanneer u ze vervoert! Van nu af aan heeft u geen tas meer nodig om uw dozen te vervoeren. Centurybox heeft kartonnen dozen met handvatten voor u ontworpen. Uw voorwerpen kunnen tijdens hun reis tegen weersinvloeden worden beschermd.

  • Beschrijving: kartonnen doos met handvatten. Dit originele verpakkingsmodel is uniek in zijn soort, het is de samensmelting tussen de klassieke geschenkdozen en onze prachtige luxe papieren zakken.
  • Handvatten: linten of geknoopte koorden
  • Materiaal: Kraftpapier of gecoat papier, +/- 120 g/m².
  • Afdrukken: offset, zeefdruk, reliëfdruk, hologram, hot foil, UV, zeefdruk, vernis…
  • Opties : matte of glanzende laminering, etiket …
  • Minimum hoeveelheid: Vanaf 3.000 stuks kunnen wij een doos met handgrepen geheel volgens uw specificaties maken. Dit betekent dat u dit model kunt aanpassen, bijvoorbeeld door te kiezen voor andere handgrepen, zwaarder papier of een andere drukkleur. De mogelijkheden voor personalisering zijn bijna onbeperkt.

BESTEL EEN GESCHENKDOOS MET HANDVATEN.

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u een grote verscheidenheid aan personaliseerbare geschenkdozen vanaf 50 stuks. Wij bieden een breed assortiment magnetische dozen, stijve dozen en kartonnen verzenddozen. U kunt direct in onze webshop kiezen uit een grote verscheidenheid aan geschenkdozen.

Wij bieden op onze website nog geen geschenkdozen met handvat aan, maar er is wel een ruime keuze aan personaliseerbare papieren zakken beschikbaar.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt een ruim assortiment geschenkdozen die u in kleine hoeveelheden kunt bestellen, met een zeer snelle levering, meestal binnen 72 uur. U kunt uw doos met handvatten echter ook generiek bestellen vanaf 25 stuks. 2 verschillende maten zijn beschikbaar, beide wit.

De VALISE JR geschenkdoos is gemaakt van geplastificeerd karton 450g/m². Hij wordt plat geleverd in één stuk om ruimte te besparen.

Centuryshop presenteert zijn assortiment VALISE JR dozen! Origineel en gedistingeerd, deze kartonnen doos van topkwaliteit is ideaal voor de bescherming en het vervoer van uw uitzonderlijke voorwerpen. Hij ziet eruit als een koffer en is voorzien van twee handvatten met koord om het vervoer te vergemakkelijken. De JR koffer is verkrijgbaar in wit glanzend 450 g/m². Er zijn twee maten beschikbaar; een middelgrote koffer en een grotere voor grotere verpakkingen.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw eigen op maat gemaakte geschenkdoos met handgrepen te bestellen en te ontwikkelen. U bent er zeker van dat u uw klanten een gedenkwaardige en gemakkelijk herbruikbare verpakking kunt aanbieden.

Kartonnen dozen met handvatten