MENU

KAART DOZEN

Centurybox biedt u een unieke kartonnen verpakking, de door ons ontwikkelde kartonnen dozen voor kaarten. Deze dozen zijn perfect om uw klanten te verrassen tijdens zo’n kostbaar moment. Deze doos kan worden gebruikt om uw geschenkkaarten in te bewaren, maar kan ook elk type kaart in kredietkaartformaat bevatten.

Dit geldt voor de generieke modellen, alle maten kunnen gemakkelijk worden aangepast om andere kaarten te bevatten. Maak je eigen vakjes voor klantenkaarten, bankkaarten of visitekaartjes. Communicatiemiddelen die uw kleuren en logo dragen, zullen helpen uw klant onder te dompelen in uw wereld. Een klein gebaar dat uw klanten in verrukking zal brengen en zal waarderen.

  • Omschrijving: Kartonnen doos voor bankpasjes en klantenkaarten. De kaarthouder is ISO 7810 standaard (ID-1 formaat): het formaat is 85,60 × 53,98 mm. Een van de modellen die wij aanbieden, de Concorde, is een kaartendoos met een lintsluiting. Dit is de meest succesvolle van de personaliseerbare kaartendozen, en er zijn ook andere modellen verkrijgbaar.
  • Materiaal: Hard karton tussen 800 en 1200 g/m².
  • Bedrukking: Soja-inkt bedrukking mogelijk, offset, embossing, hologram, hot stamping, flocking, vernissen, bedrukking in de doos, digitale en zeefdruk.
  • Opties: matte of glanzende laminering, u kunt kiezen voor een originele en traditionele vorm of een vernieuwende kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos, om uw doos op maat te ontwerpen, moet u minstens 1000 stuks bestellen.

DE KAARTENBAK BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om uw eigen dozen voor gepersonaliseerde kaarten te bestellen in zeer kleine hoeveelheden, en zeer snel. Wij kunnen u gepersonaliseerde kaartenhouder dozen leveren vanaf 50 stuks, met een zeer snelle levering in slechts 15 dagen. De warmdruk en de digitale druk gebeuren rechtstreeks in onze lokalen in Villers-la-Ville, de zeefdruk gebeurt eveneens in kortsluiting. 4 modellen van kartonnen dozen worden voorgesteld, genoeg om aan ieders behoefte te voldoen:

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u de mogelijkheid om uw kaartdozen te bestellen onder dezelfde voorwaarden als Centuryprint, maar hier zijn onze modellen generiek. U kunt uw kaartenbakken dus bestellen vanaf 50 stuks, de levering zal binnen 72 uur plaatsvinden.

C. Centurybox

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw eigen gepersonaliseerde kaartendoos te bestellen. U kunt de afmetingen kiezen, kleuren, enz…