MENU

HOMER CATERING BOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala van verpakkingen die met levensmiddelen in aanraking komen. Wij bieden kraftpapierzakken, stevige papieren zakken en dozen die met levensmiddelen in aanraking komen.

De Homer zachtkartonnen doos is gemaakt van zacht kraftkarton, waardoor hij licht maar sterk is, en hij is ook geschikt om met levensmiddelen in contact te komen, wat een groot voordeel is. U kunt deze doos gebruiken om cake, sushi of bitterkoekjes in te doen. De Homer geschenkdozen worden in één stuk geleverd. En zo is het de koningin van de zachte kartonnen voedseldozen! Een slim vouwsysteem en de dubbele dikte van de zijwanden zorgen voor een uitzonderlijk niveau van afwerking en sluiting.

KENMERKEN VAN DE OPVOUWBARE VOEDSELDOOS

De inklapbare geschenkdozen van Homer zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en vormen de perfecte oplossing voor het verpakken van luxe levensmiddelen. Volumineus en sterk, maar toch licht dankzij het zachte karton, zijn Homer dozen de ideale verpakking voor uw kostbaarste voorwerpen.

De voedseldoos is verkrijgbaar in 4 maten en 2 kleuren. U zult gemakkelijk een voedseldoos vinden die aan uw behoeften voldoet. Deze voedseldoos is een verpakking die luxe en praktisch nut combineert.

  • Omschrijving: Geassembleerde geschenkdozen voor levensmiddelen, plat en in één stuk geleverd. Zeer eenvoudig in elkaar te zetten dankzij een innovatief vouwsysteem.
  • Materiaal: Zacht en licht kraftkarton, tussen 350 en 500 g/m². Erg handig karton, de doos is stevig en praktisch. Het karton dat voor de vervaardiging van deze zachte kartonnen doos is gebruikt, is geschikt om met levensmiddelen in aanraking te komen.
  • Afdrukken: offset, zeefdruk, reliëfdruk, glitter, hologram, hot foil, vernis, laser…
  • Opties: matte of glanzende laminering, stoffen bekleding…
  • Minimum hoeveelheid: 3.000 stuks voor een Homer vouwbaar voedseldoos model geheel op maat gemaakt, voor een generiek model kunt u ze bestellen vanaf 100 stuks.

BESTELLING GESCHENKDOOS VOEDSEL

A. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt een verscheidenheid aan generieke voedselverpakkingen. Wij bieden u papieren hoezen die bestemd zijn om met levensmiddelen in contact te komen, magnetische dozen die bestemd zijn om levensmiddelen in te bewaren en ten slotte de Homer vouwcateringdoos. Deze flexibele voedseldozen zijn verkrijgbaar in zeer kleine hoeveelheden en kunnen al binnen 72 uur worden geleverd.

B. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt een aantal aanpasbare verpakkingsproducten voor direct contact met levensmiddelen. In de eerste plaats is er bedrukt vloeipapier, dat in verschillende formaten verkrijgbaar is. Het tissuepapier van levensmiddelenkwaliteit kan worden gepersonaliseerd en zo uw verpakking een extra persoonlijk tintje geven. Daarnaast bieden wij magnetische dozen voor contact met levensmiddelen, die u met een paar muisklikken kunt personaliseren.

Wij bieden echter geen Homer aanpasbare geschenkdozen aan op Centuryprint, andere producten kunnen u helpen.

C. CENTURYBOX

Centurybox is in staat om uw gehele voedselverpakking op maat te ontwikkelen. Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen om uw eigen op maat gemaakte verpakkingsoplossing voor levensmiddelen te ontwikkelen.