MENU

MAGNETISCHE SCHARNIERDOOS HINGBOX

De Hingbox magneetdoos wordt reeds gemonteerd geleverd en is hoofdzakelijk bedoeld voor dunne producten. Deze magnetische doos is gemaakt van karton en papier van hoge kwaliteit en vervoert uw foto’s, boeken, documenten, textiel, sjaals, t-shirts veilig.

Zijn geringe hoogte is zo ontworpen dat hij gemakkelijk kan worden gecombineerd met Postpack-verzenddozen en rechtstreeks kan worden verzonden door de postdiensten van de meeste landen (gewoonlijk maximale hoogte 3 cm). Dit maakt de Hingebox een perfecte metgezel voor zowel Eshop als fysieke winkels.

De doos met magneetsluiting is gemaakt van 100% gerecycleerd karton van 1200 gr/m² bedekt met een dekpapier van 140 gr/m² (binnen- en buitenkant) met of zonder laminering, afhankelijk van de kleur. De formaten A5, A4 en A3 zijn zeer nuttig voor uw documenten en voor platte voorwerpen (t-shirt, trui, accessoires, juwelen, enz.).

  • Beschrijving: Dunne en platte magnetische geschenkdoos, Hingbox
  • Handvatten: niet beschikbaar in kleine hoeveelheden, maar mogelijk indien 100% op maat gemaakt
  • Materiaal: hard karton tussen 600 en 1800 g/m².
  • Mogelijke druktechnieken om dit product te personaliseren: offset, reliëfdruk, hologram, warmdruk, digitale druk, zeefdruk …

BESTEL DE MAGNETISCHE SCHARNIERDOOS HINGBOX

Er zijn vele manieren om de Hingbox te bestellen, hier zijn de verschillende mogelijkheden:

a. Centuryshop

Vanaf 25 stuks, en zonder bedrukking, kunt u uw Hingboxen bestellen in onze eerste online winkel. Het grote voordeel van Centuryshop is dat als u vandaag uw verpakking bestelt, u deze in minder dan 72 uur thuis ontvangt, waar dan ook in Europa. Bij Centuryshop kunt u kiezen uit 6 verschillende formaten, waaronder de standaard A4, A5 en A6 formaten. Deze verpakking is ook verkrijgbaar in 3 kleuren, wit, zwart en kraft.

b. Centuryprint

Bij Centuryprint kunt u de gepersonaliseerde Hingbox magneetdoos heel eenvoudig bestellen met slechts een paar klikken. Met onze online en offline personaliseringssoftware kunt u gemakkelijk uw ontwerpen en logo’s op de magneetdoosjes afdrukken. Bij Centuryprint kunt u uw verpakkingen bestellen vanaf 50 stuks, met levering in minder dan 15 dagen. Bovendien gebeurt het bedrukken rechtstreeks in België, wat onnodige verplaatsingen van uw verpakking vermijdt.

c. Centurybox

Het is ook mogelijk om uw verpakking 100% op maat te ontwerpen, maar er zijn 2 belangrijke beperkingen waar u rekening mee moet houden. Ten eerste zijn de productietijden vaak langer wanneer u kiest voor een 100% op maat gemaakt ontwerp. Ten tweede zijn wij niet in staat om Hingboxen voor 100% op maat te produceren voor kleine hoeveelheden, daarom nodigen wij u uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen om uw project te bespreken.