MENU

HERBRUIKBARE TASSEN GEMAAKT VAN GELASTE NON-WOVEN STOF

Centurybox biedt een grote verscheidenheid aan luxe herbruikbare tassen aan op zijn verschillende online winkels. Inderdaad, wij bieden tassen in veel verschillende stijlen en maten. Op onze webwinkels worden twee verschillende stijlen non-woven zakken gepresenteerd en één DKT-model. Het model DKT non-woven tas heeft de bijzonderheid dat de handvatten zijn uitgesneden, wat het zeer praktisch maakt.

Een textielstof of een non-woven stof is een textielstof waarvan de vezels op het ogenblik van de fabricage willekeurig zijn gerangschikt. Deze textielprodukten worden vaak ingedeeld op grond van hun toepassingsgebied of hun technische kenmerken. De oudste vorm lijkt vilt te zijn, wij presenteren dan ook verschillende modellen herbruikbare vilten tassen op onze verschillende webshops.

Herbruikbare tassen van niet-geweven stof zijn 100% recycleerbaar en dus een ecologisch verantwoorde verpakking. Deze tassen zijn zeer duurzaam en stijlvol, uw klanten zullen deze sterke papieren tassen zeer gemakkelijk keer op keer kunnen gebruiken. Ze zijn zeer geschikt voor meervoudig gebruik. Centurybox biedt een breed scala aan accessoires en afwerkingsopties om de herbruikbare non-woven tas te maken.

Door herbruikbare non-woven zakken aan te bieden, kunnen wij onze partners milieuverantwoorde verpakkingsoplossingen bieden. Traditioneel zijn de zakken die merken gebruiken niet erg sterk en worden zij maar één keer gebruikt, waarna de zak heel vaak in de vuilnisbak belandt. Deze non-woven stoffen zak die wij aanbieden is zeer sterk en bovendien gemaakt van 100% biologisch afbreekbare stof, waardoor deze zak zeer gemakkelijk recycleerbaar is.

KENMERKEN VAN DE NON-WOVEN ZAK

Wij bieden een extra model niet-geweven flessentas aan. Deze tas is uitsluitend ontwikkeld voor het opbergen van wijn, bier of een andere fles. Deze flessentas is verkrijgbaar in 2 algemene maten, één voor 4 flessen en één voor 6 flessen.

Beschrijving: Herbruikbare tas gemaakt van gelaste non-woven stof (TNT). Verschillende generieke modellen zijn beschikbaar in onze voorraad, u kunt uw non-woven zak ook volledig op maat laten maken. 3 generieke modellen zijn beschikbaar in onze webwinkels. Allereerst is er de DKT-vlieszak, met zijn uitgesneden handvatten. Dan is er de TNT-fleszak, die ontworpen is om uw mooiste flessen te dragen en op te bergen. Deze herbruikbare flessentas is verkrijgbaar in 2 maten, één voor 4 flessen en één voor 6 flessen. Er worden vele mogelijkheden geboden om de non-woven zak aan al uw behoeften aan te passen.

  • Bodem: Mogelijk
  • Flappen bovenaan: Neen
  • Zijvouwen: mogelijk
  • Handgrepen: uitgesneden handgrepen (DKT) of flexibel, kort of lang.
  • Materiaal: 70-90 g/m² non-woven polypropyleen. Een 100% biologisch afbreekbare stof, waardoor deze verpakking milieuverantwoord is.
  • Bedrukking: zeefdruk, metallic kleuren mogelijk. Zeefdrukken op een non-woven stof biedt u eindeloze mogelijkheden in uw creatieve proces.
  • Minimum hoeveelheid: 5.000 stuks voor een volledig op maat gemaakt ontwerp. Dankzij onze webwinkels kunt u uw non-woven zakken echter al in zeer kleine hoeveelheden bestellen, vanaf 100 stuks. Het is ook mogelijk om deze tassen binnen enkele dagen te personaliseren dankzij de nabijheid van onze drukkerijen.

BESTEL UW HERBRUIKBARE NON-WOVEN TAS

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om 3 verschillende modellen van herbruikbare non-woven tassen te bestellen. Wij bieden u de DKT non-woven zak, en de fles. Deze verschillende modellen kunnen in een paar klikken worden gepersonaliseerd dankzij onze personalisatiemodule. Deze non-woven stof is gemakkelijk te bedrukken met een grote keuze aan kleuren. Om ervoor te zorgen dat uw kleuren overeenkomen met die van de tas, is de tas verkrijgbaar in verschillende kleuren (zwart, wit, fushia, taupe, blauw, enz.). Hij is niet alleen elegant, maar ook praktisch en bestendig. Het bevordert het imago van een sterk en milieubewust merk. Voor gebruik op beurzen, evenementen en conferenties biedt zeefdruk u de mogelijkheid uw klanten onder te dompelen in uw wereld.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt ook verschillende modellen non-woven zakken aan. Dezelfde modellen als op Centuryprint worden aangeboden, met dit verschil dat zij generiek zijn, d.w.z. zonder bedrukking. U kunt kiezen uit verschillende soorten herbruikbare non-woven tassen. Er is een stoffen tas met uitgesneden handvatten en een Nora-tas met een tasachtige sluiting en tenslotte een stoffen flessentas.

C. CENTURYBOX

Centurybox kan u ook de mogelijkheid bieden om uw eigen non-woven stoffen tas te ontwikkelen, niet geheel op maat. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.