MENU

HERBRUIKBARE BIOLOGISCH AFBREEKBARE TASSEN

Centurybox biedt een grote verscheidenheid aan biologisch afbreekbare en herbruikbare tassen aan op zijn verschillende online winkels. Wij bieden namelijk een aantal milieuvriendelijke draagtassen aan die als generieke luxeverpakking kunnen worden gebruikt. Wij bieden tassen van diverse materialen in vele verschillende stijlen en maten.

De verschillende modellen katoenen tassen, bijvoorbeeld, zijn tijdloze modellen die hun belangrijkste taak zullen vervullen: u een duurzame en functionele tas bieden met de opdruk van uw winkel, merk of evenement. Het is mogelijk de zak te bedrukken in 1 of 2 kleuren door zeefdruk. Deze druktechniek is perfect voor logo’s en gestileerde ontwerpen, maar is niet geschikt voor het afdrukken van een foto.

Met onze gebruiksvriendelijke online personalisatietool kunt u uw logo in PDF- of EPS-formaat uploaden, het op de zijkanten van de tas plaatsen en heel eenvoudig tekst of informatie toevoegen.

De biologisch afbreekbare herbruikbare tas is een ecologisch verantwoorde verpakkingsoplossing. De tas is namelijk hoofdzakelijk gemaakt van één materiaal, denim, vilt, katoen of niet-geweven stof. Wij bieden een grote verscheidenheid aan materialen om uw biologisch afbreekbare herbruikbare tassen te maken. Hierdoor kan uw herbruikbare tas gemakkelijk gerecycleerd worden en is ze ook 100% biologisch afbreekbaar. Deze herbruikbare tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de tas kunt kiezen die het best bij u past, en er uw logo op kunt zetten.

De verpakking is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat u zeker de biologisch afbreekbare herbruikbare tas van uw dromen zult vinden. Deze tas is een tijdloos en trendy ontwerp.

KENMERKEN VAN BIOLOGISCH AFBREEKBARE EN HERBRUIKBARE TASSEN

Het is belangrijk dat een merk zich aanpast aan de behoeften en eisen van de samenleving. Daarom willen wij steeds meer milieuvriendelijke verpakkingsmodellen aanbieden.

  • Beschrijving: Herbruikbare en biologisch afbreekbare zakken. Centurybox biedt een breed scala aan milieuverantwoorde tassen die vele malen hergebruikt kunnen worden.
  • Bodem: Ja op sommige modellen
  • Topflappen: Ja op sommige modellen
  • Zijvouwen: mogelijk
  • Handvatten: Touwen of linten, u kunt ook kiezen voor handvatten van een ander materiaal wanneer u uw tas vanaf nul maakt.
  • Materiaal: 120g/m² kraftpapier versterkt met katoenvezels
  • Bedrukkingstechnieken: offset, zeefdruk, reliëfdruk, hologram, lamineren, hot foil, vernis, laser…
  • Minimumhoeveelheid: Voor een volledig op maat gemaakt model is een minimumbestelling van 1000 stuks herbruikbare tassen vereist, voor een generiek model met of zonder bedrukking is een minimumbestelling van 50 stuks vereist.

BIOLOGISCH AFBREEKBARE EN HERBRUIKBARE TASSEN BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

U kunt uw gepersonaliseerde verpakking in een paar klikken bestellen via onze web to print webshop. U kunt uw herbruikbare verpakking personaliseren en kiezen uit een breed scala aan milieuvriendelijke verpakkingen. Centuryprint biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit 6 verschillende herbruikbare en biologisch afbreekbare tas ontwerpen, elk met verschillende vormen, kleuren en soorten van personalisatie.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u ook een zeer ruime keuze aan algemene herbruikbare tassen. Wij bieden meer dan tien verschillende modellen aan, die u kunt bestellen vanaf 50 eenheden, met levering in minder dan 72 uur overal in Europa.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw eigen volledig op maat gemaakte herbruikbare tas te bestellen vanaf 1000 stuks. Wij kunnen de herbruikbare tas van uw dromen maken met uw eigen merknaam.