MENU

Papieren cadeauzakjes met stoffen handvatten zijn perfect om snel cadeaus in te pakken. Centurybox biedt een breed assortiment papieren cadeauzakjes met en zonder handvatten. De op deze pagina getoonde modellen hebben handvatten, maar uiteraard bieden wij ook een ruime keuze aan geschenkzakken zonder handvatten. Sommige van onze zakjes zijn doorzichtig en verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Wij bieden een breed assortiment zakjes en cadeauzakjes aan. De luxe verpakkingen die wij aanbieden zijn snel en gemakkelijk in gebruik, maar toch sterk en praktisch.

Vind de juiste oplossing voor al uw artikelen in ons assortiment zakjes. Wij bieden verpakkingsoplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar milieuvriendelijke geschenktassen. U vraagt zich misschien af “wat is de meest milieuverantwoorde papieren zak”? Dan zijn er de 100% biologisch afbreekbare en recycleerbare zakjes van kraftpapier. Of bent u op zoek naar een meer verfijnd cadeauzakje? In dit geval kunnen wij u verschillende soorten materialen aanbieden om uw geschenkzakje op maat te ontwerpen

ONTDEK ONZE HERBRUIKBARE, RECYCLEERBARE EN BIOLOGISCH AFBREEKBARE GESCHENKZAKKEN MET EN ZONDER HANDVATEN, STOFFEN ZAKKEN ZIJN EEN GOEDE KEUZE VAN VERPAKKING

Kraft papieren geschenkzakken zijn sterk en stevig, vele soorten sluitingen zijn mogelijk voor onze papieren zakken. U kunt er kleine voorwerpen zoals juwelen in doen: ringen, armbanden, oorbellen enz. Afhankelijk van de stijl die u wenst aan te nemen, zullen onze kraftpapier geschenkzakken met handvaten u tevreden stellen. In het papierassortiment bieden wij u 100% recycleerbare en biologisch afbreekbare zakken aan. Deze ecologisch verantwoorde geschenkzakken zijn volledig ondoorzichtig. Onze geschenkzakjes met handvat zijn de originele juwelenverpakkingen bij uitstek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten (waaronder een heel groot formaat) en maken het mogelijk uw geschenken te zien zonder volledig transparant te zijn. Wij bieden een grote verscheidenheid aan geschenktassen in een generieke en aanpasbare manier, we zijn ook in staat om uw eigen op maat gemaakte geschenktas te creëren.

FAST FOOD VERPAKKING NODIG? GEBRUIK ONZE VOEDSELVEILIGE ZAKJES DIE ONTWORPEN ZIJN VOOR CONTACT MET VOEDSEL.

De kraftpapierzakken die wij aanbieden zijn het meest geschikt voor de verpakking van levensmiddelen. In de eerste plaats kunnen ze legaal voedsel in direct contact bevatten, deze papieren voedselzakjes zijn zeer sterk en resistent. Zo beschermen de kleine zakjes van kraftpapier op ideale wijze de kleine levensmiddelen die u erin doet. De hersluitbare zakjes van kraftpapier met gemakkelijke sluiting zijn ook perfect geschikt voor voedingsmiddelen. Onze voedselzakjes zijn zeer geavanceerde verpakkingsoplossingen, die kunnen worden gebruikt om een verscheidenheid van voedingsmiddelen te houden. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen om uw eigen op maat gemaakte verpakkingsoplossing voor levensmiddelen te ontwikkelen.

WIL JE EEN ECO-VRIENDELIJK, DUURZAAM EN BIOLOGISCH AFBREEKBAAR GESCHENKZAKJE? KIJK EENS NAAR DE KRAFTPAPIER GESCHENKZAKKEN MET OF ZONDER HANDVATTEN DIE WIJ AANBIEDEN.

In onze verschillende webwinkels bieden wij een grote verscheidenheid aan kraftpapieren geschenkzakken aan. Zo zijn bijvoorbeeld de volgende zakjes verkrijgbaar: effen of gekleurde kraft geschenkzakjes, glanzende, metallic of zakjes met motieven. De kleuren kunnen worden aangepast aan uw producten en u kunt uw geschenktasjes volledig personaliseren vanaf 1000 stuks. Voor de meest volumineuze producten kiest u de geschenktas met zijvouw. Wilt u een ecologisch verantwoorde kraftpapieren geschenkzak? In onze veelzijdige natuurlijke of gekleurde kraftzakjes kunt u juwelen, boeken, accessoires en al uw artikelen verpakken, zelfs volumineuze! Gemaakt van bruin kraftpapier, zijn ze zeer resistent en toch elegant. Onze papieren zakjes zijn milieuverantwoorde verpakkingsoplossingen. Wij streven ernaar voortdurend nieuwe en betere milieuverantwoorde verpakkingsoplossingen aan te bieden.

Naast de klassieke zakjes van kraftpapier biedt Centurybox ook een breed scala aan zakjes in diverse andere materialen. Wij bieden aluminium verzendzakken en een breed scala aan stoffen geschenkzakken. U kunt gemakkelijk de juiste geschenkzakken vinden met of zonder handvatten. En als we niet het juiste model voor u hebben, kunnen we de geschenktas van uw dromen voor u maken, vanaf 1000 stuks.

KENMERKEN VAN KRAFTPAPIER GESCHENKZAKKEN MET HANDVATTEN

Beschrijving: Kraftpapier geschenkzakjes met handvaten. Deze milieuverantwoorde geschenkzakken zijn luxe verpakkingsoplossingen voor winkels en merken die zich met hun verpakking willen onderscheiden.

  • Bodem: Ja
  • Zijvouwen: Ja
  • Handvatten: touw, lint, klittenband of zelfklevende sluiting, er zijn vele manieren om uw cadeauzakje te dragen
  • Materialen: Kraftpapier of gecoat papier, 120 tot 210 g/m², vele materialen kunnen worden gebruikt om uw geschenkzakken te maken.
  • Afdrukken: offset, reliëfdruk, hologram, warm stempelen, enz.
  • Opties: matte of glanzende laminering, klittenbandsluiting, lint, bij de ontwikkeling van uw gepersonaliseerde kraftpapieren geschenkzak kunt u kiezen uit een groot aantal aanpassingsmogelijkheden…
  • Minimum hoeveelheid: vanaf 1.000 stuks kunnen wij uw gepersonaliseerde papieren geschenkzak met handvaten ontwikkelen.

KOOP EEN KRAFTPAPIER GESCHENKZAK MET HANDVATEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt een grote verscheidenheid aan papieren cadeauzakjes die je met een paar muisklikken kunt personaliseren. U kunt al gepersonaliseerde papieren geschenkzakken bestellen vanaf 50 stuks, en u kunt kiezen uit verschillende formaten van edele papieren geschenkzakken.

Op dit platform bieden wij echter nog geen papieren cadeauzakjes met handvatten aan, er zijn alleen personaliseerbare cadeauzakjes zonder handvatten.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt ook een grote verscheidenheid van papieren cadeauzakjes op de generieke verpakking online winkel. Wij bieden verschillende gevoerde kraftpapier geschenkzakken, volledig recycleerbare en biologisch afbreekbare geschenkzakken die zeer sterk en duurzaam zijn, maar toch elegant en luxueus.

Op dit platform bieden wij geen papieren geschenkzakken met handvat aan, maar wel niet minder dan 6 verschillende soorten papieren geschenkzakken. U kunt ze bestellen vanaf 50 stuks zonder opdruk.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om volledig op maat gemaakte papieren geschenkzakken met handvatten te bestellen vanaf 1000 stuks. U kunt ze personaliseren door bijvoorbeeld te kiezen voor unieke materialen, speciale handgrepen of een transparant venster. De mogelijkheden voor maatwerk zijn eindeloos, neem contact met ons op om meer te weten te komen.

Pochettes cadeaux avec poignées