MENU

GESCHENKDOZEN MET KLITTENBANDSLUITING

Bij Centurybox hebben wij een zeer breed assortiment ontwikkeld van geschenkdozen met magneetsluiting. Deze dozen zijn zeer luxueus en zullen uw klanten zeker bekoren. Bovendien bieden wij u diverse aanpassingsmogelijkheden op onze generieke modellen rechtstreeks in onze online winkels.

De magnetische geschenkdozen met klittenband zijn de opvolgers van de klassieke Wonderbox. De Wonderbox magneetdoosjes worden in elkaar gezet door de zijkanten aan elkaar te lijmen. In tegenstelling tot de Evobox magneetdoos, die dankzij het ingenieuze klittenbandsysteem niet permanent gemonteerd is.

De Evobox is de meest succesvolle magneetdoos op de markt. Het is luxueus, stevig en gemakkelijk te hanteren. Het is gemaakt van 100% gerecycled 1200 g/m² karton en bedekt met 140 g/m² kaftpapier (binnen- en buitenkant). Dit afdekpapier kan afhankelijk van de kleur gelamineerd of ongelamineerd worden, de Evobox magneetdoos zorgt voor een maximale bescherming van het product.

KENMERKEN VAN DE EVOBOX KLITTENBANDDOOS

Deze doos biedt een toegevoegde waarde aan uw producten. Ook magnetisch, de klittenbandkleppen laten zich gemakkelijk sluiten. Hij kan vele malen worden gemonteerd en gedemonteerd (in tegenstelling tot de Wonderbox, die permanent gemonteerd is). De formaten A5, A4 en A3 zijn zeer nuttig voor uw documenten, maar ook voor mooie voorwerpen (t-shirts, truien, accessoires, juwelen, enz.). Het wordt plat geleverd en de geschenkverpakking blijft zeer dun, zelfs wanneer het gemonteerd is. De hoogte is niet meer dan 5Cm, behalve bij één model met de volgende afmetingen: 40x40x20CM, de doos stijgt tot 20CM.

  • Omschrijving: Magnetische geschenkdoos met een op klittenband gebaseerd montagesysteem, de sluiting is tijdelijk. Deze geschenkdoos is zeer stevig, het combineert elegantie en luxe.
  • Handgrepen: Het is mogelijk om handgrepen toe te voegen, maar dit is niet standaard voorzien.
  • Materiaal: De doos is gemaakt van dik en stijf karton tussen 600 en 1800g/m².
  • Afdrukken: offset, reliëfdruk, hologram, warmdruk, flocking, vernissen, bedrukking in de doos, laser, reliëfdruk …
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig gepersonaliseerd model, vanaf 50 stuks voor een model met of zonder bedrukking.

MAGNETISCHE GESCHENKDOZEN MET KLITTENBAND BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om gepersonaliseerde kartonnen dozen met een magnetische sluiting te bestellen. De Evobox is zeer sterk en praktisch en kan worden gebruikt om delicate voorwerpen in te bewaren. Het is interessant op te merken dat u Evoboxen vindt in de Wonderbox categorie, de Evobox is de logische evolutie van de Wonderbox.

Op Centuryprint kunt u in een paar klikken uw gepersonaliseerde magnetische doos bestellen, er is een ruime keuze aan magnetische geschenkdozen beschikbaar. De Evobox geschenkdozen zijn in zeer kleine hoeveelheden en zeer snel leverbaar en vormen een zeer interessante en praktische verpakkingsoplossing.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u ook een ruime keuze aan magnetische dozen. De Evoboxen behoren tot de meest succesvolle magneetdozen die wij aanbieden en zullen u en uw klanten bekoren.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw generieke magneetdoos te bestellen vanaf 25 stuks, een grote verscheidenheid van verschillende maten is beschikbaar.

C. CENTURYBOX

Wij bieden u de mogelijkheid om uw geschenkdoos volledig aan uw wensen aan te passen, dit is echter pas mogelijk vanaf een voldoende hoeveelheid. Neem contact met ons op om de mogelijkheden die wij bieden te bespreken.

Boites cadeaux à fermeture velcro