MENU

GESCHENKDOOS MET AUTOMATISCHE BODEM

Centurybox biedt op zijn verschillende webwinkels een grote verscheidenheid aan luxe plat verpakte dozen aan. In feite bieden wij in onze webwinkel meer dan 10 verschillende soorten plat verpakte dozen aan voor generieke luxe verpakkingen. Wij bieden dozen in veel verschillende stijlen en maten.

De AMERICANO geschenkdoos met automatische bodem is een luxe doos gemaakt van 320 gsm glanzend gelamineerd karton. Deze kartonnen geschenkdoos heeft een zelfsluitende bodem en een vergrendelingsklep voor snel en gemakkelijk sluiten. Een doos bevat 100 eenheden.

De AMERICANO geschenkdoos met zelfsluitende bodem is een klassieke en voordelige geschenkdoos. Het wordt plat geleverd in één stuk. Door de zelfsluitende bodem en de sluitlip is hij gemakkelijk te monteren.

Door plat verpakte kartonnen geschenkdozen aan te bieden, kunnen wij onze partners milieuverantwoorde verpakkingsoplossingen bieden. Traditioneel worden de opbergdozen die merken gebruiken, reeds gemonteerd geleverd, wat betekent dat ze veel ruimte besparen.

Dit kartonnen geschenkdoosmodel is vergelijkbaar met het Homer box-concept, een doosmodel dat is ontworpen voor contact met levensmiddelen. Deze geschenkdoos kan niet gepersonaliseerd worden in kleine hoeveelheden, maar wel volledig vanaf 1000 stuks.

  • Omschrijving: Kartonnen geschenkdoos plat geleverd met automatische bodem. Zeer weinig volume wanneer plat, montage duurt slechts een paar seconden. Dankzij het ingenieuze vouwsysteem kunt u uw geschenkdoos heel snel en in een paar klikken in elkaar zetten.
  • Materiaal: 320 g/m² vouwkarton.
  • Drukken: offset, zeefdruk, reliëfdruk, holografie, flocking, warm stempelen, vernissen, laser…
  • Opties: matte of glanzende laminering, speciale uitsnijdingen, enz.
  • Minimum hoeveelheid: 3.000 stuks voor een volledig gepersonaliseerd model, u kunt het generieke model bestellen vanaf 100 stuks.

BESTEL DE AMERICANO KARTONNEN GESCHENKDOOS

A. CENTURYPRINT

U kunt dit model van gepersonaliseerde geschenkdoos niet bestellen in onze Centuryprint online shop. Een verscheidenheid van andere kartonnen geschenkdoos ontwerpen zijn beschikbaar, met inbegrip van zowel harde en zachte karton ontwerpen.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u echter de mogelijkheid om de Americano geschenkdoos zonder opdruk te bestellen vanaf 100 stuks. Wij bieden 3 verschillende formaten, elk met verschillende kleuropties. Dit kartonnen geschenkdoosmodel is innovatief en praktisch en kan in een groot aantal contexten worden gebruikt.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw volledig op maat gemaakte kartonnen geschenkdoos te bestellen vanaf 3000 stuks. Neem contact met ons op om uw eigen doos op maat te ontwikkelen.