MENU

Geschenkdoos in de vorm van een bloemblaadje

Bij Centurybox zijn we in staat om verpakkingsoplossingen volledig op maat te ontwikkelen. Deze stevige kartonnen geschenkdoos is volledig aanpasbaar aan uw behoeften vanaf 1000 stuks. Aangezien dit verpakkingsconcept zeer specifiek is, bieden wij het nog niet aan in kleinere hoeveelheden zoals onze andere paradepaardjes.

Het ontwerp van deze geschenkdoos is uniek en combineert elegantie en robuustheid. Met deze doos in de vorm van een bloemblaadje kunt u uw mooiste producten laten zien. Uw klant zal versteld staan van deze verpakking, en u kunt er de wereld van uw merk mee doordrenken.

ERVARINGEN MET DIT CONCEPT

Wij hebben dit zeer originele type verpakking reeds verschillende malen geproduceerd. Zoals u hieronder kunt zien, hebben wij een bloemblaadjesdoos ontwikkeld voor een groot aantal merken. Allereerst werkten we samen met een prachtig hotel in Monaco, om een unieke maar luxueuze geschenkdoos te ontwerpen. Ten tweede hebben wij al samengewerkt met een luxe cosmeticabedrijf om een unieke en originele verpakking voor hun producten te ontwikkelen. Onze partner gebruikte hun bloemblaadjes dozen om exclusieve parfumflesjes in te doen. Het verrassingseffect was gegarandeerd voor de eindklant.

  • Omschrijving: Stijve kartonnen geschenkdozen met een deksel, openvallend als de bloemblaadjes van een bloem.
  • Handvatten: Wij hebben hier nog niet mee geëxperimenteerd
  • Materiaal: De doos en het deksel zijn gemaakt van hard karton met een gewicht tussen 600 en 1800 g/m².
  • Bedrukking: Wij produceren deze verpakking 100% op bestelling, wat u de vrijheid geeft om uw verpakking te personaliseren met de druktechniek van uw keuze. Digitaal printen, warm printen, zeefdrukken…
  • Opties : Matte of glanzende laminering, stoffen bekleding, formaat naar keuze, sluiting met deksel, of cubox (vouwsluiting)…
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks aangezien dit product momenteel alleen beschikbaar is in 100% maatwerk. Centuryprint kan alleen worden gebruikt voor op maat gemaakte verpakkingen in kleine hoeveelheden, Centuryshop voor generieke verpakkingen in kleine hoeveelheden.