MENU

GEPERSONALISEERDE GESCHENKDOOS MET UNIEKE VORM

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw eigen uniek gevormde geschenkdozen te kiezen. Praktisch, stevig en esthetisch: de geschenkdozen op maat die wij in onze onlineshop aanbieden en de originele verzenddozen zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren en afmetingen. Natuurlijk kunt u uw geschenkdozen volledig personaliseren om origineel gevormde geschenkdozen te creëren.

KOOP EEN GESCHENKDOOS MET EEN ORIGINELE VORM

Dankzij onze 30 jaar lange ervaring hebben wij de nodige vaardigheden ontwikkeld om u geschenkdozen en geschenksets met originele vormen aan te bieden. Onze verschillende geschenkdozen kunnen meerdere toepassingen hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op onze verschillende webwinkels gewijd aan luxe verpakkingen, stellen wij bijvoorbeeld verschillende modellen magnetische geschenkdozen voor. Afhankelijk van het model magneetkast dat u kiest, kunnen de kenmerken ervan sterk variëren. Wij bieden bijvoorbeeld generieke magnetische dozen met een transparant venster, of modellen die speciaal zijn ontworpen voor flessen.

Naast de magnetische dozen die wij aanbieden, hebben wij ook milieuvriendelijke verzenddozen, harde en flexibele kartonnen dozen en kaartdozen. U zult merken dat wij een zeer grote verscheidenheid aan geschenkdozen hebben met zeer uiteenlopende bestemmingen en vormen.

  • Beschrijving: Gepersonaliseerde geschenkdoos met een unieke en originele vorm. Er zijn verschillende modellen geschenkdozen verkrijgbaar, de maten kunnen nogal uiteenlopen.
  • Bodem : Ja
  • Handgrepen : Lange of korte handvatten, uitgesneden handvatten mogelijk, vele mogelijkheden wat betreft de handvatten op een doos zijn mogelijk.
  • Materialen: 100% biologisch afbreekbaar en recycleerbaar papier en kraftkarton, u kunt elk materiaal gebruiken dat u wilt om het af te werken.
  • Bedrukking: zeefdruk, metallic kleuren mogelijk, warm stempelen, …
  • Minimum hoeveelheid : U kunt een generieke luxe geschenkdoos bestellen vanaf 10 stuks voor sommige modellen, de gepersonaliseerde geschenkdoos modellen beginnen vanaf 50 stuks. U kunt uw geschenkdozen natuurlijk ook volledig personaliseren, maar daarvoor moet u minstens 1000 stuks bestellen.

EEN UNIEKE GESCHENKDOOS BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u een grote verscheidenheid aan geschenkdozen in verschillende maten en kleuren. U kunt deze gepersonaliseerde geschenkdozen al bestellen vanaf 50 stuks, en u kunt ze personaliseren met druktechnieken zoals warmdruk, zeefdruk of digitale druk. De volgende geschenkdoosmodellen zijn beschikbaar voor personalisatie vanaf 50 stuks:

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt ook een grote verscheidenheid aan onbedrukte geschenkdozen die u met slechts enkele muisklikken kunt bestellen. Een van de belangrijkste voordelen van Centuryshop is dat de levering in slechts enkele dagen plaatsvindt. U kunt ook heel gemakkelijk verschillende soorten geschenkdozen bestellen, wij stellen u de volgende categorieën voor:

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u ook verschillende soorten geschenkdozen aan, geïnspireerd op onze realisaties uit het verleden. Naast de reeds gemaakte modellen kunt u uw creativiteit de vrije loop laten door een 100% unieke verpakking te ontwerpen. U kunt immers de vorm, het materiaal of de afmetingen van om het even welke geschenkdoos aanpassen om een geschenkdoos te creëren die volledig in de geest van uw merk is.

Speciale vorm dozen