MENU

ECOPACK PAPIEREN ZAKJE

Centurybox group biedt u de meest duurzame papieren zak tot nu toe, de Ecopack. Dit ecologisch verantwoorde zakje van kraftpapier is verkrijgbaar in twee versies, een met venster en een zonder. Bovendien heeft dit zakje van kraftpapier een bodemvouw en zijvouwen.

Deze verpakkingsoplossing is volledig gemaakt van kraftpapier (voor het model zonder venster) en kan dus in zijn geheel worden gerecycleerd, en is bovendien volledig biologisch afbreekbaar. Voor Centurybox is het belangrijk om voortdurend nieuwe verpakkingsoplossingen te ontwikkelen die steeds milieuvriendelijker zijn.

De papieren Ecopack-zak voldoet aan alle normen voor direct contact met voedingsmiddelen. U kunt het namelijk gebruiken om een zeer grote verscheidenheid aan eetbare producten direct in te sluiten. Dit zakje is reeds door merken gebruikt om koekjes, snoepjes, meel en thee in te doen. Deze buidel is zeer sterk en is bestand tegen zwaardere lasten.

  • Omschrijving: Kraftpapier zakje met of zonder venster. Papieren zakje ontworpen voor direct contact met voedsel.
  • Materialen: Het generieke model zonder venster dat verkrijgbaar is op Centuryshop, is gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar en recycleerbaar kraftpapier.
  • Bedrukking: mogelijk in grote hoeveelheden (meer dan 10.000 eenheden, aangezien deze zakjes zeer kwetsbaar zijn en het personalisatieproces duur is)
  • Minimum hoeveelheid: 100 stuks in generieke vorm zonder venster en 100 stuks met venster

BESTEL EEN ECOPACK PAPIEREN ZAKJE

A. CENTURYPRINT

Centuryprint heeft geen Ecopack papieren hoezen in haar online shop, maar wij bieden wel andere soorten papieren hoezen aan. Bij Centuryprint kunt u uw papieren hoesje heel gemakkelijk en in zeer kleine oplages personaliseren.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u de mogelijkheid om de ecologisch verantwoorde kraftpapier buidel te bestellen vanaf 100 stuks voor de 2 verschillende modellen (met of zonder venster).

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw volledig gepersonaliseerde kraftpapier map te bestellen vanaf 1000 stuks. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te ontdekken.