MENU

E-commerce verzendenveloppe

Centurybox heeft een reeks verpakkingsoplossingen voor verzendingen ontwikkeld. Een van onze vlaggenschip concepten in deze reeks is de Web / E-Commerce verzendzak. Dit zakje is gemaakt van 70 micron ondoorzichtig plastic. Er bestaan verschillende varianten van deze buidel, maar het basismodel heeft een glanzend witte buitenkant en een zilverkleurige binnenkant.

Onze expertise in het personaliseren van verpakkingen biedt u de mogelijkheid om deze verzendenveloppe heel gemakkelijk te personaliseren. Flexodruk geeft u een grote mate van creatieve vrijheid, zodat de envelop echt uw waarden kan ademen.

Wanneer een persoon een product online bestelt, is de verpakking waarin hij zijn product ontvangt het eerste fysieke en tastbare contactpunt met uw merk. Het is daarom van groot belang een verzendpakket aan te bieden dat zowel uw waarden als uw merkimago uitstraalt. De plastic verzendzak voor e-commerce heeft vele voordelen die uw klanten zullen aanspreken.

ERVARINGEN MET HET WEB EN E-COMMERCE VERZENDZAKJE

Wij hebben reeds met verschillende soorten detailhandelaars samengewerkt om hen verzendingsverpakkingen op maat te leveren. Wij hebben bijvoorbeeld met modehuizen samengewerkt om hen in staat te stellen hun meest delicate producten in zeer goede omstandigheden te verzenden. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het verzenden van sjaals, handschoenen of andere mode-accessoires. Wij hebben ook al met badmodemerken gewerkt aan deze personaliseerbare plastic zakjes. Zwemkleding kan heel gemakkelijk per post worden verzonden, dus dit zakje is de perfecte gepersonaliseerde verzendenveloppe.

BESTEL EEN WEB EN E-COMMERCE VERZENDPOUCH

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om in kleine hoeveelheden en binnen een korte tijd uw mailing envelop te personaliseren. Inderdaad, wij bieden u de mogelijkheid om uw meest delicate producten in de beste omstandigheden te verzenden. Wij bieden u de mogelijkheid om uw verzendpochetten te bestellen vanaf 1000 stuks en met een levering in slechts 4 weken. Dit geeft u de mogelijkheid om seizoensgebonden of thematische hoesjes te kiezen en ze dus heel gemakkelijk aan te passen.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u de mogelijkheid om op korte termijn een grote verscheidenheid aan mailinghoezen te bestellen. Dit model verzendenveloppe wordt niet als generiek aangeboden, maar wij bieden wel andere verzendpochetten aan die kunnen worden gebruikt voor het verzenden van producten. Bij Centuryshop hebben we een categorie plastic enveloppen en een categorie verzendenveloppen, waarmee we u een verscheidenheid aan verzendenveloppen aanbieden.

C. CENTURYBOX

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen om uw eigen 100% op maat gemaakte mailing pouch te ontwikkelen, wij kunnen het formaat aanpassen, de buiten- en binnenkleuren,… De mogelijkheden zijn eindeloos.