MENU
14581
0

Centurybox biedt een grote verscheidenheid aan biologisch afbreekbare en herbruikbare tassen aan op zijn verschillende online winkels. Wij bieden namelijk een aantal milieuvriendelijke draagtassen aan die als generieke luxeverpakking kunnen worden gebruikt. Wij bieden tassen van diverse materialen in vele verschillende stijlen en maten.

De verschillende modellen dubbele kraftpapierzakken bijvoorbeeld zijn tijdloze modellen die hun belangrijkste taak zullen vervullen: u een sterke en functionele zak aanbieden met of zonder uw winkel-, merk- of evenementafbeelding. De tas kan bedrukt worden in 1 of 2 kleuren met zeefdruk. Deze druktechniek is perfect voor logo’s en gestileerde ontwerpen, maar is niet geschikt voor het afdrukken van een foto.

Met onze gebruiksvriendelijke online personalisatietool kunt u uw logo in PDF- of EPS-formaat uploaden, het op de zijkanten van de tas plaatsen en gemakkelijk tekst of informatie toevoegen.

De biologisch afbreekbare herbruikbare kraft-cementzak is een ecologisch verantwoorde verpakkingsoplossing. De tas is namelijk gemaakt van één materiaal, kraftpapier aan de binnenkant en kraftpapier aan de buitenkant, zodat er een dubbele laag kraftpapier is. Wij bieden een grote verscheidenheid aan materialen om uw biologisch afbreekbare herbruikbare tassen te maken. Dit betekent dat uw herbruikbare tas gemakkelijk kan worden gerecycleerd en bovendien 100% biologisch afbreekbaar is. Deze herbruikbare papieren zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afmetingen, zodat u de zak kunt kiezen die het best bij u past en er uw logo op kunt zetten.

Deze verpakking is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u zeker de biologisch afbreekbare herbruikbare tas van uw dromen zult vinden. Dit model tas is een tijdloos en trendy model.

KENMERKEN VAN DUBBELLAAGSE KRAFTPAPIER-CEMENTZAKKEN

Het is belangrijk dat een merk zich aanpast aan de behoeften en eisen van de samenleving. Daarom willen wij steeds meer milieuvriendelijke verpakkingsmodellen aanbieden.

  • Omschrijving: Dubbellaags kraftpapier zakje met een zeer sterke en luxe zeshoekige bodem. Ecologisch verantwoorde papieren zak.
  • Bodem: Ja
  • Kleppen bovenaan: Ja
  • Zijvouwen: nee
  • Handvatten: touwen, linten of gedraaid kraftpapier, met of zonder metalen oogjes
  • Materiaal: dubbellaags kraftpapier, 80 g/m² per stuk
  • Afdrukken: offset, zeefdruk, reliëfdruk, hologram, flock, hot foil, vernis, laser…
  • Opties: matte of glanzende laminering, bedrukking in de zak, etiket, enz.
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig op maat gemaakt model, u kunt generieke modellen printen vanaf 50 stuks.

BESTEL UW DUBBELLAAGS KRAFTPAPIER ZAK

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan papieren zakken op maat te bestellen. Een groot aantal formaten is beschikbaar, niet alleen dubbellaags kraftpapier cementzakken, maar ook andere aanpasbare papieren zakmodellen die wij aanbieden.

De Cement papieren zak is beschikbaar in 3 verschillende aanpasbare maten, ze kunnen alleen worden bedrukt door zeefdruk.

B. CENTURYSHOP

Bij Centuryshop kunt u kiezen uit een groot assortiment recyclebare kraft papieren zakken, wij bieden verschillende modellen kraft papieren zakken aan. Wij bieden ook 2 verschillende modellen Kraft cementzakken aan, een klassiek model met natuurlijke kraft binnen- en buitenkant. Maar wij bieden ook een premium model kraftpapierzak aan, die aan de buitenkant met wit kraftpapier is bekleed. De handvatten met katoenen linten van de cementzak van natuurlijk kraftpapier zijn vervangen door bredere witte handvatten.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u ook de mogelijkheid om uw eigen op maat gemaakte kraft papieren zak te bestellen. U kunt de kenmerken van uw papieren zak bepalen wanneer u hem ontwerpt, de enige beperking is dat u er meer dan 1000 moet bestellen om ze te kunnen aanpassen.

Sacs papier kraft double couche