MENU
19997
0

DEMPING EN OPVULMATERIAAL VOOR VERPAKKING

Centurybox biedt een breed scala aan verpakkingen van alle soorten. Inderdaad, wij bieden verschillende modellen herbruikbare stoffen zakken aan op onze verschillende online verpakkingsplatforms. Wij bieden ook papieren en plastic zakken aan, maar wij bieden vooral geschenkdozen van alle soorten aan. Wij bieden u deze verschillende modellen van ecologisch verantwoorde geschenkverpakkingen aan. Dit is om u te helpen bij de ecologische overgang van uw verpakking door deze ecologisch verantwoorder te maken.

Centurybox helpt u om wiggen te ontwerpen waarmee u uw producten precies in hun verpakking kunt plaatsen. Zo kunt u ook uw producten op een efficiënte manier beschermen. Deze oplossingen zijn volledig op maat gemaakt en staan garant voor een uitzonderlijke afwerking.

De kussens die wij aanbieden kunnen in elke gewenste vorm worden gemaakt, en wij kunnen ingaan op elk verzoek om een specifieke kussensoort. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos bij het gebruik van onze demping, u kunt bijvoorbeeld een specifieke demping creëren voor uw op maat gemaakte verpakking. Of maak een kussen voor uw mooiste kaarsen, parfumflesjes of wijnflessen.

Er is een breed scala aan opties beschikbaar:

  • Kartonnen knipsels
  • Schuimrubber met verschillende kwaliteiten en texturen
  • Thermogevormde vulling (gevormd naar de exacte vorm van uw product)
  • Opvulmateriaal (vloeipapier, sizzle pack, rietje ….)

HET BESTELLEN VAN OPVULMATERIAAL VOOR VERPAKKINGEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt vele verpakkingsoplossingen die je kunt personaliseren in kleine hoeveelheden met behulp van onze online personalisatie module. Wij bieden verschillende soorten opvulmateriaal aan die u kunt gebruiken om compartimenten in uw verpakking te maken, of om bepaalde producten vast te zetten die anders in de geschenkdozen zouden kunnen verschuiven. Zo bieden wij bijvoorbeeld een steunstuk  voor de 3-flessen doos of een schuimmodel voor de Hingbox en de kaartendoos. U kunt ook kiezen voor papierpkrimp om uw producten steviger in de gepersonaliseerde verzenddozen te bevestigen.

B. CENTURYSHOP

Wij bieden een groot aantal verschillende soorten bekleding voor een aantal verschillende situaties. Op het platform worden vier soorten demping aangeboden: een A4 plastic demping voor contact met levensmiddelen en verdeeld in verschillende compartimenten, een schuimrubberen demping voor de kaartenbak, de demping voor de 3 flessen en tenslotte de papieren krul. Deze verschillende soorten demping zijn voorzien voor verschillende van de geschenkdozen die wij hebben ontwikkeld, zodat u ze in vele omstandigheden kunt gebruiken.

C. CENTURYBOX

Wij kunnen uiteraard uw eigen op maat gemaakte opvulling ontwikkelen voor uw specifieke project. Wij hebben veel expertise ontwikkeld om u en uw klanten uw eigen verpakking op maat te kunnen aanbieden.