MENU

CUBOX GESCHENKDOOS MET MAGNETISCHE SLUITING

De CUBOX geschenkdozen met magnetische sluiting zijn speciaal ontworpen voor kubusvormen. Ze hebben een speciale uitsparing die gemakkelijk in elkaar te zetten is. Inderdaad, deze kubusvormige geschenkdoos is om verschillende redenen zeer origineel. Ten eerste is de kubusvorm zeer origineel, veel producten kunnen in deze verpakking. Deze magnetische doos, plat geleverd in de vorm van een kubus, is perfect voor het opbergen van producten zoals confectieaccessoires (riemen, sjaals en dassen), cosmetica, parfums, juwelen, decoratie, MUG-dozen (bekers) en kaarsen.

Hij kan onmiddellijk in elkaar worden gezet dankzij de magnetische klepsluiting en blijft in de gemonteerde positie staan dankzij een slim knevelmontagesysteem met een permanente sticker. Het is gemaakt van stevig 100% gerecycleerd karton van 1200 gr/m² bedekt met een wit mat gelamineerd dekpapier van 140 gr/m² (binnen- en buitenkant). Dit model is uit voorraad leverbaar op onze webwinkels in 2 kleuren (zwart of wit) en in 2 standaardmaten (10x10x10cm en 22x22x22cm).

  • Beschrijving : Kubusvormige geschenkdoos met magnetisch sluitende klep
  • Handvatten: optioneel, maar niet beschikbaar op webwinkels.
  • Materiaal: hard karton tussen 600 en 1800 g/m², bekleed met papier
  • Afdrukken: offset, reliëfdruk, hot stamping, hologram, digitaal en zeefdruk…
  • Opties: matte of glanzende laminering, stoffen bekleding…
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks voor een doos op basis van de 100% personaliseerbare Cubox, 50 stuks voor een generieke Cubox verpakking, maar rechtstreeks in onze lokalen bedrukt, of tenslotte vanaf 25 voor een generieke Cubox.

BESTEL UW CUBOX MAGNEET

A. CENTURYPRINT

Door Centuryprint te gebruiken, kunt u uw gemagnetiseerde cubox zeer gemakkelijk in een paar kliks bestellen. Er worden verschillende personaliseringstechnieken aangeboden om u de mogelijkheid te geven het ontwerp naar eigen wens aan te passen. Digitaal drukken geeft u veel creatieve vrijheid, terwijl u met warmfoliedruk uw kubusdoos een vleugje klasse kunt geven. Tenslotte biedt zeefdruk u de mogelijkheid uw verpakking te personaliseren door ze in één of twee kleuren te bedrukken.

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om de Cubox te personaliseren vanaf 50 stuks, met levering in minder dan 15 dagen. Wij personaliseren de Cubox rechtstreeks in onze ateliers tijdens de warmdruk- en digitale drukprocessen.

B. CENTURYSHOP

Bij Centuryshop kunt u deze kubusvormige geschenkdozen in zeer kleine hoeveelheden bestellen. Inderdaad, wij bieden u aan deze doos te bestellen vanaf 25 eenheden, de levering is zelfs sneller dan op Centuryprint. Inderdaad, Centuryshop levert in minder dan 72 uur, dankzij zijn centrale ligging in Europa. Bovendien biedt Centuryshop u toegang tot de grootste voorraad luxe verpakkingen in Europa.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u ook de mogelijkheid om uw verpakking volledig op maat te maken op basis van het Cubox-concept. Vanaf 1000 stuks kunnen wij dit model aanpassen aan uw specifieke behoeften door bijvoorbeeld de gebruikte materialen of de afmetingen te wijzigen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van Cubox-kisten op maat gemaakt in eerdere projecten.

Boites cadeaux à fermeture aimantée Cubox